Τζολί: Θα ξανάρθω για διακοπές - Διαμαρτυρίες στην Μυτιλήνη – Φωτό

 
Τζολί: Θα ξανάρθω για διακοπές - Διαμαρτυρίες στην Μυτιλήνη – Φωτό

Ενημερώθηκε: 17/03/16 - 12:10

«Δεν ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων, θα έρθω στην Μυτιλήνη για διακοπές» δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί, που την υποδέχτηκαν με διαμαρτυρίες στο νησί.

«Δεν ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων» δήλωσε πριν λίγα λεπτά, αναχωρώντας από τη Γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα καλή θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Αντζελίνα Τζολί. Στη Γενική Γραμματεία, όπου η κ. Τζολί κατευθύνθηκε αμέσως μετά την άφιξη της στο νησί, είχε συνάντηση με μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, οι οποίοι μετά τις διαμαρτυρίες την ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο και τον τρόπο δράσης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντζελίνα Τζολί υποσχέθηκε πως θα έρθει για διακοπές με την οικογένειά της στο νησί, όταν εκπρόσωποι φορέων της τόνισαν τις επιπτώσεις στην οικονομία της Λέσβου από το προσφυγικό.

Αυτή τη στιγμή η Αμερικανίδα ηθοποιός επισκέπτεται το hot spot στη Μόρια, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμά της, αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το Λονδίνο.

 Φωτογραφίες από την επίσκεψη Τζολί στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης:

Η Αντζελίνα Τζολί επισκέπτεται σήμερα τη Λέσβο