23ο Φεστιβάλ MEDIAMΙΧΧ: Σπουδαίες διακρίσεις για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

 
23ο Φεστιβάλ MEDIAMΙΧΧ: Σπουδαίες διακρίσεις για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Ενημερώθηκε: 12/06/17 - 13:10

Το Φεστιβάλ MEDIAMΙΧΧ αποτελεί θεσμό στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) για τα Βορειοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, με μία σειρά εκδηλώσεων, επαγγελματικών συζητήσεων που αφορούν στο μέλλον των media. Το 3μερο Φεστιβάλ κορυφώθηκε με τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό Golden Umbrella Awards”, στο οποίο απονέμονται διεθνείς διακρίσεις για τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές σε 10 κατηγορίες.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δε θα μπορούσε να λείπει από έναν τέτοιο θεσμό, «σαρώνοντας» φέτος τα τηλεοπτικά βραβεία Golden Umbrella Awards.

Συγκεκριμένα, απέσπασε το βραβείο του καλύτερου Επενδυτή στη Βορειοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια στα ΜΜΕ, για το πολύ επιτυχημένο πλάνο επενδύσεων και την ολοκληρωμένη στρατηγική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η δεύτερη διάκριση αφορά το καλύτερο βραβείο σεναρίου για την αγαπημένη κωμική σειρά “Daddy Cool”, αποδεικνύοντας ότι οι φρέσκες ιδέες και το ποιοτικό περιεχόμενο με στόχο τη δημιουργία μοναδικών τηλεοπτικών στιγμών, βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του ΑΝΤ1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολύ επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο» που έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμύρια τηλεθεατών μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ήταν ανάμεσα στις 5 καλύτερες σειρές που διαγωνίστηκαν σε 5 κατηγορίες από τις συνολικά 10 του φεστιβάλ.