8 Λέξεις (1/4): Η αιφνιδιαστική κίνηση της Ηλιάνας την οποία αποτρέπει την τελευταία στιγμή η Αποστολία

8 Λέξεις (1/4): Η αιφνιδιαστική κίνηση της Ηλιάνας την οποία αποτρέπει την τελευταία στιγμή η Αποστολία
Ενημερώθηκε: 31/03/20 - 21:17

8 Λέξεις (1/4): Μια ξαφνική κίνηση της Ηλιάνας αποτρέπει την τελευταία στιγμή η Αποστολία. Ποια είναι αυτή;

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τετάρτης 1 Απριλίου, της δραματικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, θα δούμε:

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόµενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Στο επεισόδιο της Τετάρτης (1/4), η Αντριάνα μετακομίζει με το «έτσι θέλω» στο σπίτι του Μάρκου και του λέει ότι από εδώ και στο εξής θα τον φροντίζει αυτή! 

Η Τζουλιάνα κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Σωτήρη και τελικά καταφέρνει να βγούνε μαζί για βόλτα εκτός σπιτιού! Ο Άκης αποφασίζει να αγοράσει τον τηλεοπτικό σταθμό και να βάλει τον Αλέκο να τον διαχειριστεί. Η Ηλιάνα επιχειρεί να καλέσει την Αριάδνη μόνη της, την τελευταία στιγμή όμως την αποτρέπει η Αποστολία.

Η Ολυμπία μιλάει στο τηλέφωνο με μία φίλη της και οργανώνει την επόμενη κοπάνα της. Για κακή της τύχη, το τηλεφώνημα ακούει ο Νικηφόρος, ο οποίος τα λέει όλα στην Εύα! Ο Σίμος με τη Σμαράγδα πάνε στην λέσχη του υπόκοσμου και το ζευγάρι χάνει πάλι ένα μεγάλο ποσό. 

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Εύα πως θέλει να αγοράσει σπίτι και της ζητάει να τον βοηθήσει να το επιλέξει! Ο Μιχαήλ πιάνει τη Ρωξάνη σε ένα ψέμα και γίνεται έξαλλος! Ο Έκτορας δεν αντέχει άλλο, αρπάζει την Αλίκη και την φιλάει με πάθος κόντρα στις συμβουλές του ψυχιάτρου.