Άγριες Μέλισσες (28/1): Το βρώμικο σχέδιο της Σμαρώς εναντίον της Ελένης

Άγριες Μέλισσες (28/1): Το βρώμικο σχέδιο της Σμαρώς εναντίον της Ελένης
Ενημερώθηκε: 28/01/20 - 00:25

Άγριες Μέλισσες (28/1): Η εμφάνιση της Σμαρώς της χαρτορίχτρας στο Διαφάνι θα προκαλέσει ανατροπές. Ήδη αρχίζει να πλέκει τον ιστό ενός βρώμικου σχεδίου εναντίον της Ελένης.

Στο σημερινό επεισόδιο, της Τρίτης 28 Ιανουαρίου, θα δούμε:

Η Ελένη έρχεται κοντά με τον Κυπραίο και για πρώτη φορά νιώθει κάτι να έχει αλλάξει μέσα της για εκείνον. Η Ανέτ πιέζει τον Δούκα να της αποκαλύψει πού βρίσκεται ο γιος της. Θα της αποκαλύψει όσα ξέρει ο Δούκας; Η Παγώνα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Βιολέτας και της ζητάει να την βοηθήσει να φύγει από το χωριό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας ανησυχεί για την εξαφάνισή της και ψάχνει παντού να τη βρει.

Ο Μιλτιάδης παίρνει στα χέρια του τα σχέδια από τα χωράφια που του δίνει ο Δούκας, η Ανέτ όμως φοβάται πως η κίνηση αυτή κρύβει μια παγίδα. Η Σμαρώ, η χαρτορίχτρα, πλησιάζει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες για τον φόνο του Σέργιου αυτή όμως τη διώχνει κακήν κακώς. Επηρεασμένη από τα λόγια της χαρτορίχτρας, η Μυρσίνη την καλεί στο σπίτι κι η Σμαρώ, εκμεταλλευόμενη τον πόνο της, αρχίζει να στήνει ένα βρώμικο σχέδιο εναντίον της Ελένης.