Άγριες Μέλισσες : O άνδρας που «έστησε» τηλεοπτικά τη σειρά

melisses.png
Ενημερώθηκε: 16/08/19 - 17:03

 

Άγριες Μέλισσες: Πρωτού καλά - καλά αρχίσει η νέα σειρά ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους που αναμένεται να παίξουν στη σειρά και όχι μόνο. Μια μικρή γεύση από το τρέιλερ ήταν αρκετή για να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού. Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την σκηνοθεσία της δραματικής σειράς που γυρίζεται στο Θεσσαλικό κάμπο και φέρει την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη;

Ο βραβευμένος Λευτέρης Χαρίτος στη σκηνοθεσία της σειράς

Ο Λευτέρης Χαρίτος δεν καθόλου τυχαίος... Είναι βραβευµένος από την Ακαδηµία Αθηνών με περγαμηνές στο χώρου του κινηματογράφου που έδώ και καιρό δημιουργεί «έργα τέχνης» στο χώρο.

XARITOS

Ο Λευτέρης Χαρίτος σπούδασε σκηνοθεσία στο Royal College of Arts στο Λονδίνο. Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μυθοπλασίας μικρού μήκους και σειρές για την ελληνική τηλεόραση, όπως την Άμυνα Ζώνης με τον Φίλιππο Τσίτο και τις σειρές ντοκιμαντέρ της Anemon Productions, 1821 και το Ταξίδι της Τροφής. Συνεργάστηκε για τέσσερα χρόνια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πάμε Σινεμά» των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού, διδάσκοντας κινηματογράφο σε σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού

.

Εντυπωσιακά σκηνικά με άρωμα της δεκαετίας του 50

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «MYtv» και της Σοφίας Τσίρκα είναι μία µεγάλη παραγωγή µε εντυπωσιακά σκηνικά που θα µας µεταφέρουν σε µία άλλη εποχή, µε ένα σενάριο και µία ιστορία που θα συγκλονίσει και θα συγκινήσει και µε ένα καστ από αξιόλογους ηθοποιούς ετοιμάζει για την επόµενη σεζόν ο ΑΝΤ1 µε πολύ προσεκτικά βήµατα. Ο λόγος για τις «Άγριες µέλισσες», οι οποίες φέρουν την υπογραφή της έµπειρης Μελίνας Τσαµπάνη («Η Επιστροφή») Τα σκηνικά έχει αναλάβει ο Αντώνης Χαλκιάς, ενώ τη µουσική ο Μίνως Μάτσας.

MEL

Οι πρωταγωνιστές

Για την εν λόγω σειρά πρόκειται, µάλιστα, να στηθούν δύο πολύ εντυπωσιακά σκηνικά, τα οποία θα θυµίζουν χωριό µιας άλλης εποχής, καθώς η ιστορία διαδραµατίζεται σχεδόν 50 χρόνια πίσω. Στη σειρά έχουν ήδη συµφωνήσει να συµµετάσχουν πολλοί και καταξιωµένοι ηθοποιοί, κάποιους από τους οποίους µάλιστα δεν βλέπουµε συχνά στα τηλεοπτικά δρώµενα. Ανάµεσα σε άλλους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούµε τους Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δηµήτρη Γκοτσόπουλο, Λεωνίδα Κακούρη, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννη Φέρτη, Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Γεροντιδάκη, Χρήστο Πλαΐνη, Γιώργο Σουξέ, Θεοφανία Παπαθωµά, ενώ θα προστεθούν και άλλα ονόµατα κατά τη διάρκεια της σειράς.

MEL

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες: H υπόθεση, το καστ... και ότι θέλετε να ξέρετε για τη νέα σειρά

Η ώρα προβολής της σειράς

Μέχρι στιγµής δεν έχει προσδιοριστεί ποιες ηµέρες και τι ώρα θα προβάλλονται οι «Άγριες µέλισσες».Η υπόθεση είναι η εξής: Τρεις αδελφές, τρεις διαφορετικές γυναίκες. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου), η µεγάλη, της οποίας το διαπεραστικό βλέµµα κάνει πολλούς στο χωριό να µαζεύονται στο πέρασµά της. Η Ασηµίνα (Έλλη Τρίγγου), η µεσαία, µε την τρυφερή καρδιά, το αθώο βλέµµα, τον καλό λόγο για όλους. Και τελευταία η ∆ρόσω, για την οποία οι άντρες ξεροσταλιάζουν στο πέρασµά της και αποζητούν την προσοχή της.

Τρεις αδελφές, που έχουν µάθει να στηρίζονται η µία στην άλλη σαν γροθιά, έρχονται αντιµέτωπες µε ένα ακόµα χτύπηµα της µοίρας: τον θάνατο του πατέρα τους, του µοναδικού προστάτη τους. Μένουν ανύπαντρες, χωρίς κανένα στήριγµα µέσα σε µια ανδροκρατούµενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους και το βιος τους, µόνες τους. Μια πρόταση γάµου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτός ο γάμος δεν θα φέρει χαρά παρά μόνο συγκλονιστικές εξελίξεις στη ζωή όλων των ηρώων.