Ανδρέας Μικρούτσικος: Θα παραμείνει στη «Super Κατερίνα» αν…

 
O Ανδρέας Μικρούτσικος

Ενημερώθηκε: 07/07/22 - 12:53

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις τελευταίες μέρες απουσιάζει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αφού νοσεί από κορονοϊό.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την κατάσταση της υγείας του, για το αν θα τον δούμε στο φινάλε της εκπομπής την Παρασκευή, αλλά και για το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορονοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιϊκό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορονοϊός. Οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μάλιστα συμπλήρωσε: «Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους».

Σε ό,τι αφορά τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση να συνεχίσει να βρίσκεται στην εκπομπή αρκεί να ακούγονται όλες οι απόψεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ