Δανάη Μπάρκα: Όσα αποκάλυψε μια μέρα πριν την πρεμιέρα της εκπομπή της

Δανάη Μπάρκα: Όσα αποκάλυψε μια μέρα πριν την πρεμιέρα της εκπομπή της
Ενημερώθηκε: 20/09/20 - 14:02

Όπως είναι γνωστό, αύριο είναι η μεγάλη πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα στο Mega, στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Οι προετοιμασίες της εκπομπής όλο και κορυφώνονται, με την Δανάη Μπάρκα να δίνει τον καλύτερο της εαυτό έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που περιμένουμε όλοι μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ωστόσο, σήμερα η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» συνέλαβε την έξω από τα στούντιο του Mega, όπου έκανε μερικές δηλώσεις, μέρα πριν κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Για να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές, υπάρχουν πάρα πολύ δύσκολα επαγγέλματα σε αυτό τον πλανήτη. Υπάρχουν άνθρωποι που σώζουν ζωές, άνθρωποι που σβήνουν φωτιές... Προφανώς και δε πάμε να ανακαλύψουμε καινούργιο χημικό στοιχείο, αλλά ο καθένας έχει τα όριά του και επειδή εγώ δεν έχω ξαναβρεθεί μπροστά σε κάμερα εκτός από εσάς ή για συνέντευξη, ούτε καν σε σήριαλ δεν έχω παίξει, για μένα είναι κάτι πολύ δύσκολο... Δεν πάμε να πάρουμε κόσμο από άλλους ανθρώπους, το σημαντικό είναι να δουλεύουμε όλοι...Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δε περίμενα να γίνει αυτό ειδικά τόσο σύντομα. Όταν μου έγινε η πρόταση είπα ότι αν δε ρισκάρω δεν υπάρχει ιστορία, είπα ότι μια είναι η ζωή και δε ξέρεις ακριβώς πόσο θα ζήσεις... Η μαμά έμαθα την πρώτη μέρα που μου έγινε η πρόταση. Ήταν συγκρατημένα χαρούμενη και μου είπε ότι αν τελικά πω ναι, να μην αλλάξω εμένα γιατί ο κόσμος αν ταυτιστεί θα ταυτιστεί με την αλήθεια μου....»

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα.