Διαρροές survivor (spoiler): Μεγάλη ανατροπή! Αλλάζει η ψηφοφορία

Διαρροές survivor (spoiler): Μεγάλη ανατροπή! Αλλάζει η ψηφοφορία
Ενημερώθηκε: 25/01/21 - 12:43

Διαρροές survivor (spoiler): Γεμάτο ανατροπές είναι το φετινό Survivor, αφού από ώρα σε ώρα γίνονται ανατροπές και τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος για την παραγωγή έως τώρα δεν είναι άλλος από την ψηφοφορία, μετά τα αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας και την δημοφιλία της Ανθής Σαλαγκούδη. Το πρωί σας είπαμε ότι η ψηφοφορία δεν θα αλλάξει, αλλά η μεγάλη ανατροπή έγινε! Σήμερα ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο βγήκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα έδωσε έμμεσα μια διαρροή (spoiler). Πιο συγκεκριμένα άφησε να εννοηθεί ότι μετά την ψηφοφορία των χρηστών στον επίσημο λογαριασμό του Survivor 2021 στο twitter, οι οποίοι θέλουν την αλλαγή στον τρόπο της ψηφοφορίας, κάτι θα συμβεί. Άρα η ψηφοφορία θα αλλάξει, αλλά η θετική ψήφος θα παραμείνει.

Επίσης έγινε έμμεσα γνωστό μια ακόμη διαρροή (spoiler). Πιθανότατα το ατομικό αγώνισμα ασυλίας θα επανέλθει. Άρα για να συνοψίσουμε, κατά πάσα πιθανότητα η ψηφοφορία για τον πιο δημοφιλή παίκτης της εβδομάδας θα καταργηθεί. Οι υποψήφιοι θα βγαίνουν μόνο από τα αγωνίσματα της ασυλίας  και οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν στην τηλεφωνική ψηφοφορία τον παίκτη που θέλει να παραμείνει. Με λίγα λόγια θα επιστρέψουν οι διαδικασίες του Survivor που γνωρίζαμε από τις προηγούμενες σεζόν. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό θα γίνει άμεσα ή αν το συγκεκριμένο σχέδιο θα πάει πιο πίσω, όπως ανέφεραν οι αρχικές μας πληροφορίες. 

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας του Survivor, αλλά και με τις πληροφορίες για την ψηφοφορία στο σημερινό συμβούλιο του νησιού του Survivor 2021

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε: Διαρροές survivor (spoiler): Ποιοι κερδίζουν σήμερα (25/01) τον αγώνα ασυλίας