«Διπλός» Μάρκος Σεφερλής στον ΣΚΑΪ

 
«Διπλός» Μάρκος Σεφερλής στον ΣΚΑΪ

Ενημερώθηκε: 31/03/23 - 14:04

Η μετακίνηση του Μάρκου Σεφερλή από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ ήταν αναμενόμενο να φέρει πολλά χαμόγελα στον σταθμό του Φαλήρου καθώς η επερχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών θα γίνει σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο στην καθημερινή απογευματινή εκπομπή που έχει μέχρι στιγμής κλειδώσει.

Ο Μάρκος Σεφερλής, σύμφωνα με τη Real Life, θα παρουσιάζει το απογευματινό τηλεπαιχνίδι «Η μαμά σου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική μου» από τις 17:00-19:00, που σημαίνει δέκα ώρες από Δευτέρα ως Παρασκευή θα γεμίζει το πρόγραμμα ενώ θα υπάρχει παρουσία του και το σαββατοκύριακο.

Αλλά η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ δε σταματάει εκεί, καθώς πληροφορίες θέλουν να υπάρχει και δεύτερη εκπομπή στα σκαριά, όχι σόου, ούτε τηλεπαιχνίδι όπως περίμεναν κάποιοι αλλά ελληνική σειρά. Η σειρά θα προβληθεί αν όλα πάνε ομαλά στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα δε θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη σειρά του «Super Mommy». Θα είναι μία οικογενειακή σειρά ,ε πολλούς πρωταγωνιστές και πιθανότατα θα προέρχεται η βασική της ιδέα από σειρά της λατινικής Αμερικής, με τον ΣΚΑΪ να διαπραγματεύεται ακόμα τα δικαιώματα διασκευής της στην Ελλάδα.

Ο κωμικός εκτός από την τηλεόραση είναι και θεατρικός παραγωγός, πρωταγωνιστής, θιασάρχης και φυσικά ιδιοκτήτης του Δελφινάριου. Έτσι η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ θα συνεχίζεται και τα Σ/Κ στα οποία θα προβάλλονται οι θεατρικές του παραστάσεις από το παρελθόν, των οποίων έχει εκείνος όλα τα δικαιώματα.

Πηγή: Dailymedia

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ