Εκτός ΣΚΑΙ ο Μουτσινάς – Τα σχέδια του παρουσιαστή για το τηλεοπτικό μέλλον του

 
Εκτός ΣΚΑΙ ο Μουτσινάς – Τα σχέδια του παρουσιαστή για το τηλεοπτικό μέλλον του

Ενημερώθηκε: 05/11/22 - 14:53

Προβληματισμός επικρατεί στον σταθμό του Φαλήρου σχετικά με τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

Ειδικά οι επιδόσεις των τελευταίων ημερών είναι απογοητευτικές, τη στιγμή που οι ανταγωνιστικές εκπομπές έχουν ικανοποιητικά ποσοστά.

Φυσικά, η επικαιρότητα δεν είναι με το μέρος του, ωστόσο ο ανταγωνισμός στη ζώνη του καλά κρατεί. Γιατί όταν το «Καλό μεσημεράκι» έχει 6,1% στο δυναμικό κοινό και 7,5% στο σύνολο και το τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια «Rouk Zouk» 18,4% στο δυναμικό κοινό και 16,5% στο σύνολο, ενώ αντίστοιχα το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά 14,4% και 15%, κάτι στραβό συμβαίνει, κάπου χωλαίνει το πράγμα, κάνει «κοιλιά» και πρέπει να επανεξεταστεί εν γένει η σατιρική του εκπομπή.

Ο Νίκος Μουτσινάς, πάντως, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια με την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και είχε καταφέρει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, το οποίο όμως φέτος τού γυρνάει την πλάτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι έχουν ξεκινήσει να δείχνουν ενδιαφέρον «μνηστήρες» για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, λέγεται ότι οι συζητήσεις για το νέο του τηλεοπτικό βήμα έχουν ήδη αρχίσει και, μάλιστα, πάλι για τη μεσημεριανή ζώνη.

Από τη μεριά του ο ΣKAI θεωρεί πως ό,τι είχε να δώσει ο Νίκος Μουτσινάς τόσο στην εκπομπή όσο και ως παρουσιαστής στο συγκεκριμένο κανάλι, το έχει δώσει.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ