ΕΛΙΦ (12/5): Νέα ανατροπή! Οι πληρωμένοι δολοφόνοι πυροβολούν την Αρζού (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΙΦ (12/5): Νέα ανατροπή! Οι πληρωμένοι δολοφόνοι πυροβολούν την Αρζού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 11/05/20 - 19:54

ΕΛΙΦ (12/5): Μια απρόσμενη εξέλιξη παίρνει η υπόθεση με την Αρζού και τους πληρωμένους δολοφόνους. Αγνοεί τις απειλές τους και εκείνοι της στήνουν καρτέρι και την πυροβολούν στο πόδι. Εκείνη καλεί τον Ουμίτ για βοήθεια ο οποίος πηγαίνει την Αρζού σπίτι και όχι στο νοσοκομείο, γιατί φοβάται τις ερωτήσεις της αστυνομίας. 

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τρίτης 12 Μαΐου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Η Λεϊλά επιστρέφει αργά σπίτι της. Η μητέρα της ανησυχεί για εκείνη και η Λεϊλά της λέει πως νιώθει ανόητη επειδή πίστεψε πως θα μπορούσε να είναι μαζί με τον Γιουσούφ. Όταν τον βλέπει με τη Μελέκ και την οικογένεια Εμίρογλου στο σπίτι του αναστατώνεται γιατί αυτό ήταν το δικό της όνειρο από κοριτσάκι. 

Ο Σελίμ επιστρέφει αργά σπίτι και η Ζεϊνέπ τον περιμένει. Μιλάνε αλλά και οι δυο κρατούν μυστικά. Ο Σελίμ δεν λέει την αλήθεια για τη δουλειά της Σιταρέ και η Ζεϊνέπ για το βράδυ, που ήρθε σπίτι τους ο Ερκούτ. Η Σιταρέ τους παρακολουθεί.

Δύο σημαντικοί πελάτες πηγαίνουν στο μαγαζί του Τζεβαχίρ αλλά αρνούνται να υπογράψουν αν δεν έρθει η Αρζού. Ο Τζεβαχίρ της τηλεφωνεί και απολογείται για τη συμπεριφορά του το προηγούμενο βράδυ. Την ικετεύει να έρθει για να κλείσουν την καλή συμφωνία με τους πελάτες. Η Αρζού τελικά εμφανίζεται και η συμφωνία κλείνει. 

Η Σιταρέ ζητάει από τον Σελίμ να την πάει στην αγορά και στο δρόμο του λέει πως ο Ερκούτ ήρθε σπίτι. Ο Σελίμ καταλαβαίνει πως η Ζεϊνέπ του έκρυψε την αλήθεια και ενοχλείται. Η Σιταρέ χαίρεται για την αναστάστωση, που προκάλεσε.  

Ο Ερκούτ εκβιάζει τη Σιταρέ και εκείνη δέχεται απρόθυμα να κάνει αυτό που θέλει. 

Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ να ράβει και ο ήχος της μηχανής του ξυπνάει αναμνήσεις. Της λέει πως αυτή και η οικογένειά της έφεραν ξανά ζωή στο σπίτι του. Η Μελέκ χαίρεται με όσα ακούει αλλά ντρέπεται να πει κάτι.  

Ο Ερκούτ αναθέτει στη Σιταρέ την πρώτη της αποστολή…