Ελίφ (19/4): Η Μελέκ ακούει ότι η Ελίφ είναι ζωντανή

Ελίφ (19/4): Η Μελέκ ακούει ότι η Ελίφ είναι ζωντανή
Ενημερώθηκε: 19/04/21 - 15:01

Ελίφ (19/4): Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ, η Μελέκ, ο Εμιρχάν και η Ιντζί τρώνε δείπνο στο νέο σπίτι της Ζουλιντέ.

Η Ζουλιντέ εκφράζει τη χαρά της που βρίσκεται σε αυτή τη γειτονιά και γνώρισε την Τουλάι, τον Βεϊσέλ και τη Μελέκ. Ο Σαφάκ καλεί τον Σαϊτ και του ζητάει να τηλεφωνήσει στη μητέρα του και να της πει ψέματα πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τις εργασίες στο σπίτι. Η Μελέκ έχει κάποιες νέες, θολές αναμνήσεις από το παρελθόν της και ξέρει πως πρέπει να τα θυμηθεί όλα για να βρει την Ελίφ.

Ο Κερέμ είναι μπερδεμένος σχετικά με το τι νιώθει για τη Σουρεγιά. Λίγο αργότερα η Σουρεγιά παρεξηγεί τα λόγια του και θυμώνει μαζί του. Ο Κερέμ μετανιώνει για τον τρόπο ποτυ εκφράστηκε απέναντί της.

Η Λεμάν θέλει να πάει στο διαμέρισμα, που ετοιμάζει για τον Σαφάκ, χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί μένει πια η Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ ετοιμάζει πρωινό για τη μητέρα του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κρατήσει σπίτι. Ο Σαίτ τηλεφωνεί και λέει στη Λεμάν όσα του υπέδειξε ο Σαφάκ. Η Λεμάν θυμώνει που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και μένει σπίτι. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως πιστεύει ότι η Ελίφ είναι ζωντανή. Η Μελέκ τους ακούει και τότε θυμάται το όνομα μιας κοντινής πόλης. Σκέφτεται πως ίσως η Ελίφ είναι εκεί και αποφασίζει να πάει μόνη της και να αναζητήσει την κόρη της…