Ελίφ (5/4): Η Μελέκ μετά από πολύ καιρό έχει μια ανάμνηση

Ελίφ (5/4): Η Μελέκ μετά από πολύ καιρό έχει μια ανάμνηση
Ενημερώθηκε: 05/04/21 - 14:24

Ελίφ (5/4): Η Γιλντίζ τα βάζει με τη Βιλντάν και της λέει πως δεν είναι καιρός για να συζητάει να παραιτηθεί.

Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη για να δει τη Ματσιντέ και της φέρνει τα αγαπημένα της λουλούδια, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ της λέει πως είναι σπουδαίο ότι ποτέ δεν ξεχνάει αυτά που αρέσουν στους ανθρώπους, που αγαπάει.

Η Παρλά σημειώνει πως ο Κερέμ είναι θαυμαστής του Φρανκ Σινάτρα, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί. Ο Κερέμ εντυπωσιάζεται που γνωρίζει κάτι τόσο προσωπικό για εκείνον και η Σουρεγιά φαίνεται να ζηλεύει. Η Σουρεγιά παίρνει τα λουλούδια για να τα βάλει σε βάζο αλλά αργεί να επιστρέψει. Λείπει και ο Κερέμ για ώρα και η Παρλά πηγαίνει στον πάνω όροφο για να τον βρει. Αυτό που βλέπει όμως δεν της αρέσει καθόλου. Ο Κερέμ βάζει ένα λουλούδι στα μαλλιά της Σουρεγιά και φαίνεται οι δύο νέοι να έχουν μια ιδιαίτερη στιγμή. Η Παρλά καταλαβαίνει πως η Σουρεγιά είναι η νέα αντίπαλος της για την καρδιά του Κερέμ. Αμέσως τους διακόπτει λέγοντας πως πρέπει να βρουν ένα φινετσάτο βάζο για να βάλουν τα λουλούδια. Η Ζουλιντέ ψάχνει να βρει νέο σπίτι για να μείνει στην ίδια γειτονιά για χατίρι του γιου της.

Ο Εμιρχάν ρωτάει τον Σαφάκ αν πρέπει να αλλάξει σχολείο ένα παιδί που αλλάζει σπίτι και εκείνος δεν καταλαβαίνει την αιτία της ερώτησης του μικρού του μαθητή. Ο Εμιρχάν του εξηγεί πως η μητέρα του ψάχνει να βρει νέο σπίτι για να μείνουν και εκείνος είναι λυπημένος γιατί δεν θέλει να αλλάξει σχολείο και δάσκαλο.

Η Παρλά ρωτάει τη Χουμεϊρά διάφορα σχετικά με τη Σουρεγιά. Η Ζουλιντέ εξηγεί στην Τουλάι το νέο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει. Η Μελέκ και η Τουλάι κάθονται στο μαγαζί της παραλίας, που είχαν πάει πριν από λίγο καιρό ο Κερέμ, η Σουρεγιά και η Ελίφ.

Η Μελέκ θυμάται όταν πήγαινε εκεί με την κόρη της, την Ελίφ και έχει μετά από πολύ καιρό μια ανάμνηση. Ο Σαφάκ ρωτάει τη μητέρα του αν κάποιο από τα σπίτια, που νοικιάζουν, είναι ελεύθερο και εκείνη ξαφνιάζεται. Του απαντάει πως όλα έχουν ενοικιαστεί…