Επτά πρεμιέρες σήμερα στον ΑΝΤ1

Επτά πρεμιέρες σήμερα στον ΑΝΤ1
Ενημερώθηκε: 16/09/19 - 03:48

Με επτά πρεμιέρες αρχίζει σήμερα Δευτέρα (16/09) το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Αναλυτικά: 

- Γιώργος Παπαδάκης: Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα», επιστρέφει για 29η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημοσιογράφος, με τη δημοσιογραφική του ομάδα,  θα καταγράφει πρώτος από τις 06:00 το πρωί καθημερινά όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα της επικαιρότητας και θα αναδεικνύει όλα όσα απασχολούν τους πολίτες.

- Νίκος Χατζηνικολάου: Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάνει πρεμιέρα και φέτος στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για να καταγράψει τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο και να αναδείξει τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

- Φαίη Σκορδά: Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» σερβίρεται στις 10:00 από τη μετρ του είδους, Φαίη Σκορδά αφού, παρέα που κερδίζει, δεν αλλάζει αλλά ανανεώνεται και εξελίσσεται. Η επιτυχημένη πρωινή συνταγή είναι άλλωστε διαχρονική και τα υλικά αυθεντικά.  Η Φαίη και η παρέα της μάς περιμένουν να συζητήσουμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να χαρούμε. Όπως κάνουμε μαζί κάθε μέρα, τόσα χρόνια!

- Ζέτα Μακρυπούλια: Στις 15:00 για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Ζέτα Μακρυπούλια δίνει, το σύνθημα για τις πιο απολαυστικές «Rouk Zouk» στιγμές με τις πιο ευρηματικές ομάδες.

- Μαρία Μπεκατώρου: Στις 17:15 η Μαρία Μπεκατώρου φρεσκάρει τις γνώσεις μας με το αγαπημένο και απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι «Still Standing».

Σειρές

 

- «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επιστρέφει καθημερινά στις 18:15. Δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με την αλήθεια. Άραγε, πότε θα κλείσει ο κύκλος της εκδίκησης;

- «Αν Ήμουν Πλούσιος»: Στις 20:45 η νέα κωμική σειρά, «Αν ήμουν πλούσιος», μία σειρά που μιλά τη γλώσσα της αυθεντικής κωμωδίας, κάνει πρεμιέρα και κάθε βράδυ θα επιχειρεί, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν, τελικά, το χρήμα φέρνει την ευτυχία.