Έρχονται αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Έρχονται αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων
Ενημερώθηκε: 16/04/21 - 11:41

Iδιαιτέρως προβληματισμένοι είναι στο MEGA με τα ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού που δεν λέει να ξεκολλήσει από τα 5άρια, την ίδια ώρα που ο Νίκος Ευαγγελάτος δυο ώρες νωρίτερα κοιτάει κατάματα τον ανταγωνισμό και ενίοτε χτυπάει πρωτιές στη ζώνη του και συνεχίζει και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει ασχοληθεί κανείς με τον ενημερωτικό τομέα που παραπαίει. Κι αυτό γιατί όλο το βάρος για την ερχόμενη σεζόν έχει πέσει στην ψυχαγωγία – με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη αφενός – και αφετέρου με την μυθοπλασία που στήνεται με πολύ προσεκτικές κινήσεις για του χρόνου.

Ωστόσο, μετά το Μάιο που θα έχει κλείσει το κομμάτι των σειρών και της προετοιμασίας τους, τα επιτελικά στελέχη του MEGA πρόκειται να ασχοληθούν και με το κομμάτι της ενημέρωσης που αποτελεί την ναυαρχίδα του κάθε καναλιού και ιδίως του Μεγάλου Καναλιού που είχε παράδοση και σε αυτό. Οι αλλαγές αφορούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και κυρίως στην παρουσίαση καθώς αναζητείται ένα πρόσωπο με μεγαλύτερη βαρύτητα από τη Ράνια Τζίμα που παρουσιάζει το δελτίο από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ δεν αποκλείονται αλλαγές και σε άλλες βάρδιες. Το θέμα ωστόσο είναι ότι από πέρσι έψαχναν το κατάλληλο πρόσωπο αλλά όλες οι προσπάθειες που έγιναν έπεσαν στο κενό καθώς δεν βρήκαν στην αγορά ελεύθερο έναν ή μια δημοσιογράφο που να πληρεί τις προϋποθέσεις τους με αποτέλεσμα να βάλουν την Ράνια Τζίμα ενώ την Δωρα Αναγνωστοπούλου που την προόριζαν για εκεί, την κατέβασαν κατηγορία όπως λένε και στο ποδόσφαιρο.

Την ίδια στιγμή μάλιστα που οι δυο πρωινές ενημερωτικές εκπομπές “Κοινωνία Ωρα MEGA” με Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη αλλά και το “MEGA Σαββατοκύριακο” τα Σαββατοκύριακα με Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα συνεχίζουν κανονικά και του χρόνου αφού πέρασαν τις εξετάσεις της Nielsen.

Πηγή: Tinasmess