Έρωτας Φυγάς 26/4: Η Αλεξάνδρα θα προστατεύσει τον Στέφανο με κάθε κόστος

 
Έρωτας Φυγάς 26/4: Η Αλεξάνδρα θα προστατεύσει τον Στέφανο με κάθε κόστος

Ενημερώθηκε: 26/04/24 - 19:10

Ο μεγαλύτερος έρωτας, ο «Έρωτας Φυγάς»,  γράφεται στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές. 

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

Η Αλεξάνδρα ξεκινάει να συνέρχεται, μετά την απρόσμενη συνάντηση με την Μαργέτα που την κλόνισε βαθιά.  Ο Ιάσονας την περιμένει να επιστρέψει με χαρά, αλλά ταυτόχρονα η προσοχή που του δείχνει η καινούργια γιατρός, τον αφήνει μπερδεμένο. Ο Φάνης προσπαθεί να βρει το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να τον ενοχοποιήσει για τον τάφο του Γιώργου Δεμερτζή, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η γιορτή που οργανώνει η Άρτεμης στη Λέσχη, έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εστιάσει μια και καλή στον στόχο της. Παράλληλα, στον κόσμο της Κηφισιάς, ο Στέφανος ετοιμάζεται να κάνει μια συμμαχία που μπορεί τελικά να αποβεί μοιραία…T

#ErotasFygas

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak  Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ