Ετεοκλής Παύλου: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε!

Ετεοκλής Παύλου: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε!
Ενημερώθηκε: 02/06/20 - 12:42

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου, με την οποία διαγωνίζεται και ως ζευγάρι στο σόου του Open, Just the 2 of us.

Το περασμένο Σάββατο, μίλησε για το τραγούδι που είπαν και πόσο τον έχει σημαδέψει, μίας και το άκουγε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Ο Ετεοκλής Παύλου μας συγκίνησε αρκετά, καθώς περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να σταθεί στα πόδια του και πόσο δύσκολο ήταν να μάθει να παλεύει για τα αυτονόητα!

Ωστόσο, μετά την εμφάνιση τους, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε ένα post στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έγραψε: «Ακούσαμε τα εξής "εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους" ,“Κάνουν ριάλιτι”, “θέλετε να σας λυπηθούμε;” Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη:Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας...ο Ετεοκλής ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει κ όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του κ πήγε…»

Σήμερα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» τους συνάντησε στα γυρίσματα του επόμενου σόου, οπού ο Ετεοκλής Παύλου έδωσε την δική του απάντηση.

Δείτε τι είπε στο παρακάτω απόσπασμα.