Εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με ρεπόρτερ της εκπομπής της

 
Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου για ερώτηση που έγινε στον Γιώργο Λιανό

Ενημερώθηκε: 04/07/22 - 14:08

Έξαλλη ήταν σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου με την ρεπόρτερ της εκπομπής της και τον τρόπο με την οποίο έθεσε μια ερώτηση στον Γιώργο Λιανό.

«Για την παρουσίαση έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, πώς θα σου φαινόταν εσένα αυτό;» ρώτησε η ρεπόρτερ και αυτό ήταν αρκετό για να εξοργίσει την παρουσιάστρια.

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που είδα. Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, απλά υπάρχει μια φημολογία. Η ερώτηση «έγινε η πρόταση» δεν ήταν πολύ ευγενική. Κι επειδή είναι κι από τη δική μου εκπομπή στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί με τον Γιώργο έχουμε πολύ καλή σχέση και προσωπική. Θα έπρεπε να ρωτήσει, με αγάπη το λέω στη Φαίη Φώτου, της έχω πει μπράβο ούκ ολίγες φορές, «υπάρχει μια φημολογία» όχι ότι έχει γίνει πρόταση. Άλλο να υπάρχει μια φημολογία κι άλλο να πηγαίνεις και να ρωτάς τον άνθρωπο που μόλις γύρισε και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία. Άλλο φημολογία κι άλλο πρόταση» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν ο άλλος έρχεται από το εξωτερικό, είναι ευγενέστατος πάντα και οκ με τους δημοσιογράφους, στη εκπομπή μας έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι έξω από το ραδιόφωνο. Και με το που φτάνει του λέμε ‘έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο’, δεν είμαστε ευγενικοί».
«Επειδή είδα ότι στεναχωρήθηκε ο Γιώργος, θα τον πάρω μετά και προσωπικά. Δεν μου άρεσε η διατύπωση της ερώτησης. Να είμαστε προσεκτικοί γιατί μια διατύπωση μπορεί να εκθέσει την εκπομπή και την παρουσιάστρια. Κι επειδή η εκπομπή λέγεται ‘Super Κατερίνα’ θέλω η ευγένεια που έχω κι εγώ να την έχουν και οι συνεργάτες μου
», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ