Φως στο τούνελ (31/05): Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γραικού

Φως στο τούνελ (31/05): Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γραικού
Ενημερώθηκε: 31/05/19 - 13:39

Φως στο τούνελ (31/05): Στη σημερινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη σίγουρα θα παρακολουθήσουμε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γραικού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη βρέθηκε  θαμμένο με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε στη μονάδα του. Σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου, έθαψε και το αγροτικό του αυτοκίνητο.

Ειδική μονάδα επιστημόνων του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην επιχείρηση με τεχνικό εξοπλισμό και ειδικό ανιχνευτή μετάλλων. Κατά την διάρκεια της έρευνας χτύπησε σήμα ο ανιχνευτής και αμέσως αποφασίστηκε να σκαφτεί ο χώρος.  Όταν ήρθε στο φως το μακάβριο εύρημα, ο έμπορος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα για λόγους οικονομικούς.

Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο ξέθαψαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου, το αυτοκίνητο και ότι απέμεινε από τον άτυχο Γραικό.

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του είπε πως μετά τα σφαγεία ο Γραικός τον ακολούθησε στη μονάδα του, διαπληκτίστηκαν, τον σκότωσε και τον εξαφάνισε.

Η Αγγελική Νικολούλη που ερευνούσε με επιμονή την υπόθεση αυτή, πριν από μήνες αιφνιδίασε τον έμπορο και του ζήτησε να ακολουθήσουν με το αυτοκίνητο του την ίδια διαδρομή της μοιραίας νύχτας. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα της ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του.

Στο σημερινό Φως στο τούνελ θα φωτιστούν πλέον οι σκοτεινές πτυχές στην υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού.