Φως στο τούνελ: Πρεμιέρα με θρίλερ στην επαρχία (video)

FWS
Ενημερώθηκε: 18/10/19 - 23:33

Φως στο τούνελ: Η μεγάλη πρεμιέρα με την Αγγελική Νικολούλη ξεκινά απόψε στον Alpha.  Οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τη νέα σεζόν η οποία μπαίνει δυναμικά για την δημοσιογράφο και την ομάδα της. 

Η αποψινή εκπομπή

Η Αγγελική Νικολούλη σε μια δύσκολη αποστολή στην καρδιά της ελληνικής επαρχίας, ξέθαψε θαμμένα μυστικά , εντόπισε μυστηριώδεις θανάτους και βρέθηκε μαζί με ντόπιους στο κυνήγι θαμμένων θησαυρών και λαθρανασκαφών…

Η μεγάλη ανατροπή έγινε όταν ξεκίνησε την έρευνα για τον περίεργο θάνατο ενός νεαρού κτηνοτρόφου στο Μεσολόγγι.Το γεγονός ότι ήταν κωφάλαλος, καλόκαρδος αλλά ευκολόπιστος, τον καθιστούσε εύκολο θύμα.

Ο Βασίλης Δημαράς 33 χρόνων,  βρέθηκε στον λάθος τόπο την λάθος ώρα.Οι συγγενείς του ερευνούσαν για καιρό τον θάνατο του και μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο που όρισαν, εντόπισαν την δολοφονία του, που ήταν σκηνοθετημένη για να φανεί πνιγμός.

Ο ίδιος ο Βασίλης ήταν σαν να έδειχνε τη λύση του μυστηριώδους θανάτου του. Σ’ ένα συρτάρι στο σπίτι του, είχε κρύψει αποκαλυπτικά σημειώματα…Όσο η έρευνα της έμπειρης δημοσιογράφου προχωρούσε σε βάθος, νέα συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν στο φως και έφεραν στην επιφάνεια έναν ακόμη θάνατο…

 

 

Πηγή: https://anikolouli.gr