Γκρίνια για το κανάλι του Μαρινάκη

Γκρίνια για το κανάλι του Μαρινάκη
Ενημερώθηκε: 01/03/19 - 15:45

Όπως ήταν αναμενόμενο, μόνο η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη παρουσιάστηκε για να διεκδικήσει την 6η τηλεοπτική άδεια.

Κανένας άλλος επιχειρηματίας παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν (από κυβερνητικούς παράγοντες) σε συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν προσήλθε για να διεκδικήσει την 7η άδεια. 

Από δω και πέρα, λοιπόν, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον χρόνο που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να αποκτήσει και τυπικά άδεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού το νέο κανάλι δεν πρόκειται να εκπέμψει κατά τη θητεία της παρούσας κυβέρνησης!

Οι εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 θα γίνουν χωρίς το κανάλι του επιχειρηματία, ακόμη κι αν οι εθνικές εκλογές πραγματοποιηθούν στη λήξη της τετραετίας τον Οκτώβριο!  Κάτι που άλλωστε γνωρίζει ο τελευταίος και οι συνεργάτες του, για αυτό φροντίζουν να είναι έτοιμο το Web TV, ίσως και εντός του Μαρτίου, ώστε να υπάρχει μια τηλεοπτική “διέξοδος” (έστω κι αυτού του επιπέδου), συμπληρωματικά στις εφημερίδες του οργανισμού. 

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί για την πληρότητα του ρεπορτάζ ότι δεν είναι μόνο η κυβέρνηση που δεν θέλει να αποκτήσει κανάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης,για διαφορετικούς λόγους και οι υπάρχοντες καναλάρχες δεν θέλουν άλλο ένα κανάλι στα πόδια τους! Αφού από τα δικά τους κανάλια θα κόψει μονάδες τηλεθέασης και φυσικά διαφημίσεις. Κατά συνέπεια όσο πιο αργά βγει στον τηλεοπτικό αέρα το νέο κανάλι τόσο καλύτερα!

Πηγή: Enimerosi24.gr