Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε για το The 2Night Show

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cpu8f38hqo9t"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το πρώτο μέρος της εκπομπής μου θα είναι ζωντανό»","description":"Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την εκπομπή του, και τις αλλαγές που ετοιμάζει.","thumbnailUrl":"https://isthu

Ενημερώθηκε: 17/01/23 - 18:25

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάνσυ Αντωνίου συνάντησε η κάμερα του Mega Καλημέρα.

Το ζευγάρι, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις έντονες φήμες του τελευταίου διαστήματος σχετικά με το Πρωινό του ΑΝΤ1, ενώ ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε την αλλαγή που θα δούμε στο The 2Night Show.

«Το πρώτο μέρος της εκπομπής θα είναι ζωντανό, είναι αλήθεια αυτό. Έχω να κάνω πολλά χρόνια ζωντανό, είπα να μιλήσω με τους τηλεθεατές γιατί έχουμε δύο μήνες να εμφανιστούμε» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όσον αφορά στις φήμες για πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σημείωσε με χιούμορ: «Γράφτηκε και αυτό; Η Νάνσυ Αντωνίου θα κάνει το πρωινό του ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, αν θέλει ο Γιώργος Λιάγκας», με τη σύντροφό του να απαντά: «Εγώ τώρα ακούω όλα αυτά που λέει ο Γρηγόρης. Μάλλον ξέρει κάτι που δεν ξέρω, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ