Γρίφοι, εμπόδια και μυστήρια για τον Ιβάν Σαββίδη στο Ε

Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Ιβάν Σαββίδη το Ε
Ενημερώθηκε: 22/09/17 - 22:10

Προβλήματα και εμπόδια για τον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους του στην προσπάθεια τους να ολοκληρώσουν το deal με το «Epsilon». 

Σύμφωνα με πλήθος πληροφοριών  οι άνθρωποι του Σαββίδη προσπαθούν να χαρτογραφήσουν την πραγματική εικόνα του «E» καθώς ανακαλύπτουν καθημερινά εκκρεμείς υποθέσεις κάτω από το χαλί. Και αυτό γιατί όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες ο καναλάρχης κ. Φίλιππος Βρυώνης αφενός εμφανίζεται ως φορολογικός κάτοικος Αλβανίας,  ενώ την ίδια ώρα έχει ανοιχτές δικαστικές εκκρεμότητες με τον ελβετικό διαφημιστικό κολοσσό Affichage που διεκδικεί 65 εκατ. ευρώ από το 2009.

Την ίδια ώρα ερωτήματα αλλά και πρόβλημα δημιουργεί το καθεστώς μεταβίβασης του καναλιού που αρχικά ήταν το 902 με άδεια που είχε παραχωρήσει χωρίς κόστος στο κόμμα του ΚΚΕ, το οποίο όμως πούλησε την άδεια και το κανάλι στο κ. Βρυώνη ο οποίος στη συνέχεια πούλησε το «Epsilon» στον Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, το ΚΚΕ εξακολουθεί να έχει ενέχυρο μετοχές   προκειμένου να εξοφληθεί το τίμημα που είχε συμφωνηθεί και όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες υπήρχε και η διευκόλυνση των δόσεων. Έτσι η νέα διοίκηση πονοκεφαλιάζει πως θα εξοφληθεί το ποσό αυτό ώστε να πάρει στην κατοχή της το σύνολο των μετοχών. Αναρωτιέται αν θα πρέπει η ίδια να αποπληρώσει το κόμμα ή αν πρέπει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δηλαδή ο κ. Βρυώνης να το εξοφλήσει.

Δημοσιεύματα πάντως, ανέφεραν πρόσφατα ότι όταν έκλεισε το deal και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια, Σαββίδης και Βρυώνης και αφού έγινε ο πρωταρχικός έλεγχος, ο κ. Βρυώνης θεάθηκε με γεμάτες βαλίτσες στο αεροδρόμιο έτοιμος για να ταξιδέψει για Κύπρο.  Όσοι τον είδαν μάλιστα είπαν πως ήταν περιχαρής ανάμεσα σε αιθέριες υπάρξεις που τον συνόδευαν.