Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης απειλεί με όπλο τον Λεωνίδα

 
O Φίλιππος βοηθάει την Ειρήνη να φύγει κρυφά από το σπίτι της. Η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη με αυτή την απόφαση του αγαπημένου της, θεωρώντας πως αυτή η κίνηση θα τον φέρει σε ρήξη με τον Δημοσθένη και θα κινήσει υποψίες.  Ωστόσο, εκείνος είναι αποφασισμένος και τις επόμενες ημέρες η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι της. Η κοπέλα βρίσκεται μαζί με τον Λεωνίδα, στον οποίο μάλιστα εκμυστηρεύεται πως πηγαίνει ακόμη σχολείο και όχι σε σχολή όπως νομίζουν όλοι.  Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης και η Ασπασία διαπιστών

Ενημερώθηκε: 24/03/23 - 21:57

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Σύμφωνα με spoiler ο Δημοσθένης θα απειλήσει με όπλο τον Λεωνίδα, καθώς θα μάθει για την σχέση του με την Ειρήνη.

O Φίλιππος βοηθάει την Ειρήνη να φύγει κρυφά από το σπίτι της. Η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη με αυτή την απόφαση του αγαπημένου της, θεωρώντας πως αυτή η κίνηση θα τον φέρει σε ρήξη με τον Δημοσθένη και θα κινήσει υποψίες.

Ωστόσο, εκείνος είναι αποφασισμένος και τις επόμενες ημέρες η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι της. Η κοπέλα βρίσκεται μαζί με τον Λεωνίδα, στον οποίο μάλιστα εκμυστηρεύεται πως πηγαίνει ακόμη σχολείο και όχι σε σχολή όπως νομίζουν όλοι.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης και η Ασπασία διαπιστώνουν πως η κόρη τους έχει εξαφανιστεί και την ψάχνουν παντού. Το ζευγάρι φτάνει και στο σπίτι του Φίλιππου και της Βασιλικής, αλλά εκείνοι τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ανησυχούν μήπως έχει συμβεί κάτι κακό στην κοπέλα. Η αγωνία τους κορυφώνεται όσο οι ώρες περνούν και η Βασιλική μην αντέχοντας να βλέπει την Ασπασία να βασανίζεται αποφασίζει να μιλήσει.

Η Βασιλική μοιράζεται κάποιες πληροφορίες με τη θεία της για να την καθησυχάσει, χωρίς να της πει όμως όλη την αλήθεια. Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας, φοβούμενος το μπλέξιμο με τον πατέρα της Ειρήνης, αποφασίζει να τη χωρίσει. Ο Δημοσθένης, όμως, έχει ήδη μάθει για τη σχέση τους και είναι εξοργισμένος. Δείχνει στον Λεωνίδα το αδίστακτο πρόσωπό του και υπό την απειλή όπλου απαιτεί να του πει πού βρίσκεται η κόρη του.

Ο νεαρός, όμως, επιμένει πως δεν ξέρει κάτι, ενώ λίγο μετά η Αρετή «καρφώνει» στην Ασπασία και στον Δημοσθένη ότι είδε την Ειρήνη στην καφετέρια και τρέχουν άμεσα εκεί για να την πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η αντίδρασή της, όμως, δεν θα τους αρέσει καθόλου. Και τα προβλήματα για τον Δημοσθένη δεν θα σταματήσουν εκεί.

Ο Άρης συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και δεν διστάζει να κρύψει ένα πακέτο με ναρκωτικά στο σπίτι της, θεωρώντας πως αυτή η κρυψώνα είναι ασφαλής. Ωστόσο, όλα πάνε στραβά.

Η Αστυνομία ενημερώνεται σχετικά και ο Κουράκος ανακρίνει την Εύα, η οποία επιμένει πως δεν ξέρει για τα κρυμμένα ναρκωτικά στο σπίτι της. Ο Άρης είναι σε κατάσταση σοκ και λέει στον Δημοσθένη ότι η Αστυνομία βρήκε τα ναρκωτικά. Ο άντρας, έξαλλος με την οικονομική ζημία, δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και τον απειλεί. Τότε ο Άρης για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πού έχει μπλέξει…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ