Η κόρη μου (14/8): Η Οϊκιού χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών

Η κόρη μου (14/8): Η Οϊκιού χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών
Ενημερώθηκε: 14/08/19 - 14:07

Η κόρη μου (14/8): Μια νέα αρχή έρχεται στη ζωή της μικρής Οϊκιού που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Ακόμα και την ώρα που όλα δείχνουν καλά όμως ένας νέος εφιάλτης επισκιάζει το νέο της ξεκίνημα... Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του αγαπημένου τουρκικού σήριαλ. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ντεμίρ αισθάνεται βαθιά πληγωμένος που η Τζαντάν πίστεψε έστω και για μια στιγμή τους ισχυρισμούς του Τζεμάλ ότι είναι ο πατέρας της Οϊκιού και του έκρυψε τα σχέδιά του!

Στα επεισόδιο 53 της σειράς Η κόρη μου θα δούμε πως η Οϊκιού χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών και ο Μουράτ δέχεται να γίνει στο νοσοκομείο του δωρεάν, με ένα αντάλλαγμα. Ο Ντεμίρ αναγκάζεται να δεχτεί τους όρους του Μουράτ. Εν τω μεταξύ, ο Τζεμάλ δεν μπορεί να δεχτεί ότι έχασε όχι μόνο την κόρη που πίστεψε πως ήταν δική του, αλλά και τους παλιούς του φίλους, Ντεμίρ και Ουγούρ. Φέρνει για ακόμα μια φορά στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος, που απειλούν να καταστρέψουν μια για πάντα τη σχέση του Ντεμίρ με τον Ουγούρ.