Η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό του ΑΝΤ1

 
Η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Ενημερώθηκε: 08/10/22 - 11:58

Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, ο ANT1 βρήκε οχι ακριβώς την αντικαταστάτριά της αλλά το πρόσωπο που θα αναλάβει το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής και μόνο αυτό!  

Πολλές ήταν αυτές που πέρασαν δοκιμαστικό για την πολυσυζητημένη θέση ανάμεσα σε αυτές και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, και η Φελίσια Λαπάτη, η οποία μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες δεν πήραν καν καλή και κόπηκε παρά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για το αντίθετο, αν και ανήκει ήδη στο δυναμικό του ANT1 μιας και κάνει εκπομπή στον Ρυθμο 94,6 κάθε πρωί.

Η αντικαταστάτρια

Φαίνεται να έχουμε όμως ανατροπή και τελικά τη θέση αναλαμβάνει η Μαρία Κορινθίου, την οποία την έχουμε δει σε αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα ανάμεσα σε αυτά και το Just the 2 of us αλλά και το Dancing with the star αλλά όχι όμως σαν παρουσιάστρια. Από αυτό τον ρόλο έχει περάσει η Μαρία Κορινθίου μέσα από την την συχνότητα του MEGA και την εκπομπή “Saltsa Mia”.

Όπως αναφέρει το tinasmess ο Γιώργος Λιάγκας δεν ασχολήθηκε καν με το συγκεκριμένο κομμάτι! Ήταν καθαρά απόφαση του Αντ1 σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ και η συνεργασία με την εκπομπή θα παραμείνει στο κομμάτι αυτό και μόνο. Οσο για την Μαρια Κορινθίου έχει δεχτεί στο παρελθόν πολλές προτάσεις για να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή αλλά ποτέ δεν δέχθηκε και μάλιστα όταν πρόσφεραν πολλά χρήματα στα πόδια της…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ