Το KONTRA διαψεύδει ότι πέρασε στο έλεγχο του ομίλου Κόκκαλη

Το KONTRA διαψεύδει ότι πέρασε στο έλεγχο του ομίλου Κόκκαλη
Ενημερώθηκε: 29/03/19 - 13:26

Με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός KONTRA διαψεύδει τις ανακοινώσεις της ΝΔ,  στις οποίες ισχυρίζεται ότι έχει περάσει στον έλεγχο του ομίλου Κόκκαλη.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

ΜΕ ΔΥΟ ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ενημερωθήκαμε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός KONTRA έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και έχει περάσει στον έλεγχο του Ομίλου Κόκκαλη.

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ διάφορες διαρροές ότι το Κανάλι μας είχε αγοραστεί από διάφορους άλλους επιχειρηματίες με τις οποίες βέβαια δεν θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε σοβαρά γιατί ήταν για γέλια.

ΟΤΑΝ όμως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στοχοποιεί ένα τηλεοπτικό κανάλι, φτάνοντας σε σημείο να αλλάζει και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς, το ζήτημα ξεφεύγει από την πλάκα κι αποκτά διαφορετική σημασία.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ θέλουμε να ενημερώσουμε τους Πουαρώ της Πειραιώς που ανακάλυψαν την αλλαγή στη μετοχική σύνθεση του KONTRA ότι οι ισχυρισμοί τους που αποτυπώνονται στις ανακοινώσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΤΟ KONTRA ήταν, είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητο από οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

ΕΙΝΑΙ το μόνο κανάλι που δεν φοβάται να προβάλει τις διαφορετικές απόψεις και το έχει αποδείξει.

ΑΠΟ τη φιλόξενη συχνότητα του KONTRA ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατακεραύνωνε σε καθημερινή βάση την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Μήπως ο Άδωνις Γεωργιάδης συνδέεται κι αυτός με τα συμφέροντα του Ομίλου Κόκκαλη;

ΤΟ KONTRA έδωσε καθημερινή εκπομπή στον Πάνο Παναγιωτόπουλο που ήταν υπουργός του Αντώνη Σαμαρά και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Μήπως κι αυτός έχει σχέσεις διαπλοκής με τον Κόκκαλη;

ΤΟ KONTRA έδωσε καθημερινό βήμα στον Μάκη Κουρή ο οποίος μέσα από την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Προφανώς κι αυτός ανήκει στο σύστημα Κόκκαλη.

TO ΚΟΝTRA δίνει εξετάσεις αξιοπιστίας, αντικειμενικότητας και πλουραλισμού σε όλες τις εκπομπές του στις οποίες πάντα φιλοξενούνται κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και βεβαίως των υπολοίπων κομμάτων.

ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙ η Νέα Δημοκρατία και για την πολιτική γραμμή του Καναλιού.

ΑΥΤΟ είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να το διαπραγματευτούμε με κανένα κόμμα και κανέναν επιχειρηματία.

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να παλεύουμε με τις δικές μας δυνάμεις σε μία δύσκολη εποχή για τα Μέσα Ενημέρωσης και να μην εκχωρήσουμε σε κανέναν την ανεξαρτησία μας.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία ευνοήθηκαν από την κυβέρνηση Σαμαρά ή από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, το KONTRA δεν είχε καμία προνομιακή μεταχείριση.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ και η σπέκουλα της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να σταματήσει. Εκτός κι αν τους τρομάζει τόσο πολύ η ανεξάρτητη φωνή ενός καναλιού που επιμένει να δίνει τη μάχη της ενημέρωσης, αντί να παράγει εκπομπές μαγειρικής, τούρκικα σίριαλ κι άλλες εκπομπές της συμφοράς.

ΓΙΑ να τελειώνουμε, θέλουμε να προειδοποιήσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το KONTRA σύντομα θα μεγαλώσει κι αναγκαστικά θα γίνει περισσότερο επικίνδυνο για τα διάφορα συμφέροντα και ειδικά για τη διαπλοκή.