Λιάγκας-Μαλέσκου μαζί;

 
Aλλάζουν τα δεδομένα για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1

Ενημερώθηκε: 24/06/22 - 09:17

Aλλάζουν τα δεδομένα για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με τον λευκό καπνό να μην έχει βγει ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και το κανάλι. Όπως αναφέρει το Youfly η Φαίη Σκορδά και ο ΑΝΤ1 βρίσκονται ένα βήμα από το οριστικό διαζύγιο και το τέλος της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά λήγει μεν στις 30 Ιουνίου, δηλαδή σε μια εβδομάδα».

Την ίδια ώρα οριστικοποιήθηκε, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου το διαζύγιο Καρτελιά-Παπίλα με το STAR, με κάποιους να θεωρούν πως το φλερτ ανάμεσα στο STAR και τη Φαίη Σκορδά μπορεί να γίνει σχέση. Αυτή τη στιγμή όλα τα σενάρια είναι πιθανά και δεν αποκλείεται να δούμε να «σκάει» η μεγαλύτερη τηλεοπτική βόμβα της σεζόν. Το ερώτημα που γεννάται είναι τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 στην περίπτωση μεταγραφής της Φαίης και πως θα καλύψει αυτό το μεγάλο κενό της γυναίκας παρουσιάστριας που θα κληθεί να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. 

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση-βόμβα του παρουσιαστή προς στα στελέχη του Αμαρουσίου είναι ίσως η πιο ανατρεπτική που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Αναφερόμαστε στην επιθυμία που έχει εκφράσει να κάτσει δίπλα του η Ιωάννα Μαλέσκου, με την οποία θεωρεί πως μπορεί να αποκτήσει μία εκρηκτική χημεία, καθώς το τηλεοπτικό τους στυλ απέχει αρκετά. Μάλιστα, δεν έμεινε ασχολίαστο από κάποιους και το απρόσμενο like του Λιάγκα σε εκείνη στο Instagram πριν από λίγες μέρες. 

Όσον αφορά τα άλλα μεγάλα ονόματα που βρίσκονται εκτός τηλεοπτικής σεζόν την επόμενη σεζόν και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 είναι η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία βρέθηκε αρκετά χρόνια στη ζώνη αυτή στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ