Μαύρο Ρόδο (16-19/10): Ανατροπές και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αυτή την εβδομάδα

 
counter Μαύρο Ρόδο:

Ενημερώθηκε: 16/10/22 - 16:14

Η δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχεται από την Κυριακή 16 έως και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 22:40, με νέα επεισόδια που θα μας καθηλώσουν. Μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στο φως και βάζουν σε δοκιμασία τις ήδη εύθραυστες σχέσεις των ηρώων.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 16 έως και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 6 (Κυριακή 16/10):

Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την Ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο εκτός του διαγωνισμού για τα κτήματα. Ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου. Ο Πέτρος έρχεται πιο κοντά με την Ελισάβετ και της ζητάει να τον συμβουλεύσει για το πώς να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στη Μονή. Η Αυξεντία μαθαίνει ότι η Ηγουμένη σκοπεύει να δώσει τα κτήματα στην Παλιόβρυση προς εκμετάλλευση. Ο Βίκος αιφνιδιάζει τον Θέμη.

Επεισόδιο 7 (Δευτέρα 17/10):

Ο Πέτρος προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Ελισάβετ. Ο καβγάς του Σαράντου με τον Γιώργο απειλεί να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά και μια αλήθεια που ο Σταυρίνος παλεύει χρόνια να ξεχάσει. Ο Λευτέρης στρέφεται στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα, όμως η Πολυξένη φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. Ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να πάρει δραστικές αποφάσεις. Ο Θέμης στρέφεται στη Νατάσα και ζητάει τη συμβουλή της. Το σχέδιο που του προτείνει θα φέρει νέες ανατροπές. Η Τασούλα, άθελά της, μαθαίνει μια αλήθεια που την σοκάρει. Ο Φραγκίσκος απειλεί να προκαλέσει καινούργιες αναταραχές.

Επεισόδιο 8 (Τρίτη 18/10):

Ο Πέτρος έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις των φίλων του σχετικά με την Ελισάβετ. Η Τασούλα δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά για την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με τον Γεράσιμο, ο Λευτέρης όμως θα της χαλάσει τα σχέδια. Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με τον Σταυρίνο για τη στάση του απέναντι στον Σαράντο. Μια ακόμη προκλητική κίνηση του Σαράντου, θα δημιουργήσει νέες εντάσεις με τον Γιώργο. Ο Λευτέρης ζητάει από την Ηγουμένη μια μεγάλη χάρη. Η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μια προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική. Στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο, που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τη Γερακιανή. Ενώ η παρέα αναχωρεί, ο Πέτρος μένει στο χωριό με πρόφαση τις εργασίες στο μοναστήρι. Θα προσπαθήσει όμως και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ.

Επεισόδιο 9 (Τετάρτη 19/10):

Ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Η επίσκεψη της Ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι, ενώ μία από τις μοναχές δείχνει να μην συμφωνεί με την Ηγουμένη και με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα. Η Πολυξένη αντιδράει στα σχέδια που έχει ο Λευτέρης για την κόρη του και τον Πέτρο. Η Αγγελική αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα. Η Ελισάβετ αναζητά τρόπο, ώστε να πείσει τους γύρω της για την αποστολή της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ