Ο ΣΚΑΙ φλερτάρει τον Σταύρο Θεοδωράκη;

 
Ο ΣΚΑΙ φλερτάρει τον Σταύρο Θεοδωράκη;

Ενημερώθηκε: 21/12/22 - 12:03

Τον Σταύρο Θεοδωράκη ακούγεται ότι φλερτάρει ο ΣΚΑΙ για να ενισχύσει τα δυναμικά του κοινά που υπολείπονται του ανταγωνισμού…

Αλλά μοιάζει να είναι από εκείνα τα φλερτ δίχως ανταπόκριση! Στην προσπάθεια του το κανάλι του Φαλήρου να αντεπιτεθεί, εκτός από την ψυχαγωγία (με το Survivor All Star), και στην ενημέρωση, λέγεται ότι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για μια πρόταση στον δημοσιογράφο ολοκληρωμένη και δελεαστική ώστε να αφήσει τον ALPHA και να μετακινηθεί στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ιδέα είναι να προταθεί στον δημοσιογράφο θέση σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, και φυσικά η εκπομπή “Πρωταγωνιστές” να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ως ιδέα είναι εξαιρετική, ειδικά στη φάση που βρίσκεται ο ΣΚΑΙ… Αφού όλοι συμφωνούν πως το κανάλι χρειάζεται ενίσχυση στο κομμάτι της ενημέρωσης, με ένα ουσιαστικό φρεσκάρισμα! Ομολογουμένως λοιπόν η παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκη θα ικανοποιούσε απόλυτα αυτήν την ανάγκη και παράλληλα – εν όψει εκλογών, θα προσέδιδε στον σταθμό την ισορροπία που χρειάζεται για να προσελκύσει νεαρότερα, δυναμικότερα και πιο ψύχραιμα (πολιτικά) κοινά!

Ωστόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης που δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει αποδέκτης της πρότασης, δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον ALPHA, ενώ πρόσφατα ο όμιλος Βαρδινογιάννη εξαγόρασε το Pod.gr που δημιούργησε ο δημοσιογράφος, και εξακολουθεί να έχει την ευθύνη του.

Πηγή: enimerosi24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ