Ο Τιμωρός: Το πρώτο καθηλωτικό teaser της νέας σειράς

 
s

Ενημερώθηκε: 09/07/24 - 11:22

Είναι από τις πολλά υποσχόμενες παραγωγές της ερχόμενης σεζόν, μία σειρά που αναμένεται να καθηλώσει και να συζητηθεί. Ο «Τιμωρός» έρχεται στον ALPHA με κεντρικό σύμβολο έναν άγριο μαύρο λύκο, ένα επιβλητικό ζώο.

Ο υποβλητικός λύκος σε ένα καθηλωτικό κοντινό πλάνο γυρίζει το κεφάλι απότομα αιφνιδιάζοντάς μας. Διακοπτόμενοι μεταλλικοί ήχοι και εικόνες που αλλάζουν με ταχύτητα. Καρφώνει το βλέμμα. «Φερμάρει» το θήραμά του. Είναι έτοιμος να επιτεθεί, όταν σε ένα extreme close up τα μάτια του γίνονται μάτια ανθρώπινα. Μάτια που «παγώνουν» στην οθόνη. Αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση.

Το teaser της σειράς, με εικόνα αφοπλιστική και με sound effects τα οποία δημιουργούν ένα υπόκωφο ηχητικό περιβάλλον, δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι’ αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Να σημειωθεί ότι κεντρικός ήρωας θα είναι ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε: «Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ στον ALPHA, με τίτλο “Ο Τιμωρός”, ένα πολύ δυνατό , σύγχρονο έργο, μια ιστορία εκδίκησης, η οποία πιστεύω ότι θα καθηλώσει τον κόσμο, γιατί κι εμείς το περιμένουμε πώς και πώς».

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, θα βρεθούν δίπλα στον Λάλο και ετοιμάζονται για δυνατές σκηνές σε μία υπόθεση διαφορετική από τις υπόλοιπες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ