Το One φεύγει, το Mega έρχεται

Το One φεύγει, το Mega έρχεται
Ενημερώθηκε: 02/11/19 - 09:41

Στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη κατέληξε η ταινιοθήκη του Mega.

Η εταιρεία Alter Ego του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού πλειοδότησε στον διαγωνισμό και πήρε το «ιερό δισκοπότηρο» όλη της τηλεοπτικής αγοράς με ένα αντίτιμο που έφτασε σχεδόν τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε έτσι όχι μόνο την ταινιοθήκη του Mega αλλά το σήμα, το όνομα, τα χρέη, την ιστοσελίδα megatv.com αλλά και το αρχείο των ειδήσεων.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η εξέλιξη αυτή αλλάζει πολλά πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο. Η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, Alter Ego έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του One μέσω της Digea.

Ωστόσο μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη όλο και πιο έντονοι είναι οι… ψίθυροι για μετονομασία του καναλιού.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις κυκλοφορούν φήμες ότι στον «αέρα» το κανάλι δε θα βγει ως One αλλά ως Mega ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και την επιλογή του Mega One, σενάριο που παίζει εξίσου δυνατά. 

Κάπως μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται το λανσάρισμα του One ως το «μεγάλο κανάλι». Η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου καναλιού είναι προγραμματισμένη για τις 18 Νοεμβρίου ωστόσο δεν αποκλείεται να μετατοπιστεί για τις 20 του μήνα, επέτειο των 30 χρόνων από τη ξεκίνημα λειτουργίας του Mega.

Πηγή: Dailymedia