Πέτα τη φριτέζα: Ο άνδρας που θα αναστατώσει το Φτασμένο

Πέτα τη φριτέζα: Ο άνδρας που θα αναστατώσει το Φτασμένο
Ενημερώθηκε: 22/09/19 - 10:59

Πέτα τη φριτέζα: Την Δευτέρα (23/09) κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η τηλεοπτική σειρά που την περασμένη σεζόν αγαπήθηκε από το κοινό.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα το καστ εμπλουτίζεται με τρεις κυρίες. Πιο συγκεκριμένα στη σειρά θα μπουν οι Νάντια Κοντογεώργη, Έλενα Ασημακοπούλου και Μαρία Μοσχούρη.

Στο «Φτασμένο» όμως θα φτάσει και ένας άνδρας ο οποίος θα αλλάξει τις ζωές της Μαριέττας (Νικολέτα Κοτσαηλίδου) και του Κίμωνα (Φάνη Μουρατίδη).

δουβρης

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά είναι ο Σωτήρης Δούβρης, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Λάμπρο Κορόζο. Ο Λάμπρος Κορόζος είναι ένας Έλληνας σεφ που… εντελώς τυχαία βρίσκεται στο Φτασμένο το καλοκαίρι της φυγής του Κίμωνα και αναπτύσσει ερωτική σχέση με την Μαριέττα.  Ο ίδιος, μάλιστα, την παροτρύνει να αναλάβει τη ζαχαροπλαστική στα ξενοδοχεία που έχει την εποπτεία. Η άφιξη του Κίμωνα, όμως, αποκαλύπτει ο Λάμπρος δεν είχε τόσο ξεκάθαρη ατζέντα. Να σημειωθεί ότι η τηλεοπτική του εμφάνιση θα γίνει στο 3ο επεισόδιο και θα διαρκέσει για μερικά επεισόδια.