Πόλεμος ανακοινώσεων Ράδιο Αρβύλα - ΣΚΑΪ

Πόλεμος ανακοινώσεων Ράδιο Αρβύλα - ΣΚΑΪ
Ενημερώθηκε: 22/01/20 - 18:38

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ των Ράδιο Αρβύλα με του ΣΚΑΪ, με αφορμή την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη και της παρέας από τη Θεσσαλονίκη.

Το νέο επεισόδιο στην κόντρα, που έχει ξεσπάσει, είναι η δήλωση της δικηγόρου των Ράδιο Αρβύλα, Χριστίνα Παναγουλέα, στην εκπομπή του STAR, «Στη φωλιά των Κου Κου», η οποία ανέφερε:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Από την πλευρά του, ο ΣΚΑΙ με ανάρτηση του στην ιστοσελίδα skai.gr, είχε αναφέρει νωρίτερα για το θέμα:

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».