Ράδιο Αρβύλα: Πρόωρο τέλος για την παρέα – Το μέλλον της εκπομπής

 
Ράδιο Αρβύλα: Πρόωρο τέλος για την παρέα – Το μέλλον της εκπομπής

Ενημερώθηκε: 14/12/21 - 13:11

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι Ράδιο Αρβύλα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους κι ένα πρόωρο τέλος είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζαμε. Ποιο είναι το μέλλον της εκπομπής στον ANT1 και ποια τα επόμενα βήματα που σχεδιάζουν οι παρουσιαστές και το κανάλι;

Ο Γρηγόρης Μελάς μίλησε στη Super Κατερίνα κι αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο, αλλά και το θρίλερ που έχει δημιουργηθεί με την παραμονή της εκπομπής στον τηλεοπτικό αέρα. Μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου – λόγω καταγγελίας για revenge porn, διέρρευση δηλαδή πορνογραφικού υλικού χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου ατόμου – οι Ράδιο Αρβύλα συνέχισαν την εκπομπή «αναγκαστικά» για να καλυφθεί ο τηλεοπτικός χρόνος, αφού δεν υπήρχε ούτε όρεξη, ούτε κέφι για χαβαλέ και σχολιασμό.

Έτσι, το πιθανότερο, όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς είναι να μην βγουν σήμερα οι παρουσιαστές, αφού χρειάζονται λίγο χρόνο να ανασυγκροτηθούν, να ξαναβρούν το κέφι τους και να διαχειριστούν αυτό το «πένθος», όπως το χαρακτήρισε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ζητήσει μία πίστωση χρόνου από τον ANT1, ο οποίος προσπαθεί να διαμορφώσει κι εκείνος το πρόγραμμά του.

Ένα πρόωρο τέλος έρχεται, λοιπόν, για τους Ράδιο Αρβύλα τουλάχιστον για αυτή τη χρονιά, αφού ούτως ή άλλως η εκπομπή θα σταματούσε για τις γιορτές την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου. Το θρίλερ για την παραμονή τους, όμως, στον τηλεοπτικό αέρα συνεχίζεται αφού πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου θέλουν η εκπομπή να ξεκινήσει από το νέο έτος με άλλο όνομα και να υπάρχει ένα διαφορετικό τέταρτο πρόσωπο.

Ωστόσο, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ληφθεί αυτή η απόφαση. Άλλωστε, όπως τόνισε κι ο Γρηγόρης Μελάς, οι Ράδιο Αρβύλα είναι ένα brand name που το έχει χτίσει όλη η παρέα. Οι αποφάσεις κι οι αλλαγές, όμως, θα ανακοινωθούν σύντομα το προσεχές διάστημα. Προς το παρόν, βέβαια, στην ιστοσελίδα του ANT1 έχει κατέβει οτιδήποτε σχετικό με τους Ράδιο Αρβύλα.

Πηγή: Youfly