Στον ΣΚΑΙ κατάφεραν να πατώσουν και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Στον ΣΚΑΙ κατάφεραν να πατώσουν και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Ενημερώθηκε: 16/02/19 - 13:12

Στον ΣΚΑΙ κάτι δεν πάει καλά και αυτό είναι σίγουρο.

Την ώρα που το Survivor μετατρέπεται από ναυαρχίδα σε Βατερλό, το δελτίο ειδήσεων πέφτει συνεχώς και ο Αντώνης Κανάκης δεν φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα, ήρθε και η πτώση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η εκπομπή που σάρωνε σε τηλεθέαση τα βράδια του Σαββάτου μετακόμισε Παρασκευή λόγω Survivor και βούλιαξε στα νερά του Άγιου Δομίνικου μαζί με την παραγωγή του Τούρκου παραγωγού. Ο Σπύρος  Παπαδόπουλος όταν θα είδε το φτωχό 11,1% σίγουρα θα έτριβε τα μάτια του, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ξαναδεί τόσο χαμηλά νούμερα για την εκπομπή του. Βέβαια δεν φέρει καμιά ευθύνη ο παρουσιαστής στου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφού ο άνθρωπος πήγε στον ΣΚΑΙ με ένα δοκιμασμένο προϊόν τα βράδια του Σαββάτου και χωρίς να έχει στο μυαλό του ότι θα θυσιαστεί στα τερτίπια του Ατζούν.   

Πάντως εκει στο Φάληρο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν ζηλέψει τα νούμερα του Open και κάνουν ότι μπορούν για να τα πιάσουν. Αν και στο Open στην περίπτωση που είχαν τα δικαιώματα του Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα το έδειχναν και δεν θα το «έκαιγαν» στο web tv του καναλιού.

Με τις υγείες του λοιπόν!