Τα τρέιλερ από τις δύο νέες σειρές του ΣΚΑΙ

Τα τρέιλερ από τις δύο νέες σειρές του ΣΚΑΙ
Ενημερώθηκε: 17/08/19 - 20:07

Δύο νέες κωμικές σειρές έρχονται στον ΣΚΑΪ από Σεπτέμβριο. Το “Room Service πλιζ!”, με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα,  και το “θα γίνει της πολυκατοικίας”.Τα ολοκαίνουργια και πρωτότυπα trailers των δύο σειρών είναι ήδη στον αέρα. 

Το «Room Service, πλιζ» είναι μια κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». Οι χαρακτήρες είναι έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που οδηγούν σε μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το περιβάλλον της σειράς.

Την ίδια στιγμή, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες, που θα υποδυθούν μία μεγάλη γκάμα από guest stars προσώπων- έκπληξη (όπως γινόταν και στο Κόκκινο Δωμάτιο) θα εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού και θα προκύψουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

Η παλιά «Πολυκατοικία», ανοίγει ξανά τις πόρτες της υπό τον τίτλο, όμως, «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» και ήδη έχει κυκλοφορήσει το επίσημο τρέιλερ το οποίο δείχνει τους «παλιούς» αλλά και τους «καινούριους» ενοίκους οι οποίοι θα απασχολήσουν τους τηλεθεατές τη νέα σεζόν.

Στη νέα εκδοχή θα βρίσκονται η Βασιλική Ανδρίτσου, ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Χριστίνα Τσάφου, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Νίκος Πουρσανίδης.