Τάσος Νούσιας: Από τον Alpha στον ΑΝΤ1

 
Τάσος Νούσιας: Από τον Alpha στον ΑΝΤ1

Ενημερώθηκε: 02/02/23 - 11:15

Ο Σασμός εδώ και ενάμιση χρόνο έχει να επιδείξει μία μεγάλη γκάμα από εξαιρετικούς ηθοποιούς που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στη σειρά του Alpha. Συχνά μάλιστα οι τηλεθεατές αποθεώνουν τους ηθοποιούς της σειράς οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στη δραματική σειρά.

Στη σειρά είδαμε και τον Τάσο Νούσια στον πρώτο κύκλο ο οποίος παρότι έφυγε νωρίς άφησε το στίγμα του. Ο εξαιρετικός ηθοποιός δε θέλει συστάσεις για τις ικανότητές του. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εμβληματικές σειρές, ταινίες αλλά έχει γράψει και τη δική του ιστορία στο θέατρο.

Φυσικό είναι λοιπόν να έχει μεγάλη πέραση από τα κανάλια. Ο «Στεφανής» του Σασμού έχει καιρό να εμφανιστεί και όπως όλα δείχνουν δύσκολα αυτό θα γίνει ξανά. Ο λόγος είναι ότι ο Τάσος Νούσιας συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 για να βρεθεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς « Η Μάγισσα».

Η Μάγισσα αναμένεται να είναι το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 από την επόμενη σεζόν με μία μεγάλη παραγωγή στα χέρια των δημιουργών των Άγριων Μελισσών. Παρότι ο ηθοποιός εξετάζει προσεκτικά κάθε επαγγελματικό του βήμα δε γινόταν να αρνηθεί τον ρόλο που του προσφέρθηκε μετά από στενό «μαρκάρισμα». Ο ήρωας μάλιστα που θα υποδυθεί έχει τον έναν από τους δύο πύργους.

Πηγή: Tinasmess

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ