Ιταλίδα παντρεύεται τον εαυτό της σε μια φαντασμαγορική τελετή! (ΦΩΤΟ)

 
Ιταλίδα παντρεύεται τον εαυτό της σε μια φαντασμαγορική τελετή! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 08/10/17 - 15:29

Πόσες γυναίκες (αλλά και άντρες) δεν υποφέρουν από την γκρίνια των δικών τους όταν δεν παντρεύονται; Έχουμε δει άντρες να παντρεύονται μέχρι και κούκλες για σεξ για να απαντήσουν με αυτόν τον τρόπο στους συγγενείς. Όμως μια Ιταλίδα πλέον ανέβασε τον πήχη των απαντήσεων απέναντι στους πιεστικούς συγγενείς και τον «φόβο» της μοναξιάς.

τελετή

Η απίστευτη 40χρονη Ιταλίδα καθώς αποφάσισε να παντρευτεί τον… εαυτό της σε μια φαντασμαγορική που κόστισε 10.000 ευρώ! Η Λάουρα Μέσι προερχόταν από μια σχέση 12 ετών που διαλύθηκε πριν δυο χρόνια. Αφού έμεινε μόνη της, η πανέξυπνη Ιταλίδα αποφάσισε να περάσει βέρες στον εαυτό της!

άνδρας

«Αν παρουσιαστεί ένας που θα μου αποδείξει ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί, δεν θα πω όχι. Όμως η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από έναν άνδρα», τόνισε χαρακτηριστικά η 40χρονη Ιταλίδα, η οποία είναι γυμνάστρια και διαθέτει μία αξιόλογη εξωτερική εμφάνιση.

«Είπα στους συγγενείς και τους φίλους ότι αν δεν βρω τον άνθρωπο που θα συμπορευτούμε στη ζωή πριν κλείσω τα 40, τότε θα παντρευτώ τον εαυτό μου. Αυτό έκανα...», πρόσθεσε η Λάουρα, η οποία μάλιστα ακολούθησε όλο το... εθιμοτυπικό, κόβοντας και τούρτα.

Ο γάμος της 40χρονης Ιταλίδας αποτέλεσε την αφορμή για την αναπαραγωγή ιδιαίτερων όρων, όπως Self-marriage και sologamy, οι οποίοι είχαν χρησιμοποιηθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Αυστραλία, στην Ολλανδία και στη Βρετανία, από μοναχικούς ανθρώπους.

Οι φωτογραφίες του... πρωτότυπου γάμου:

Οι φωτογραφίες του... πρωτότυπου μοναχικού γάμου

Οι φωτογραφίες του... πρωτότυπου μοναχικού γάμου
Οι φωτογραφίες του... πρωτότυπου μοναχικού γάμου