Αποχώρηση βόμβα! Τέλος οι Μέλισσες όπως τις ξέραμε! (ΦΩΤΟ)

 
Αποχώρηση βόμβα! Τέλος οι Μέλισσες όπως τις ξέραμε! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 13/10/17 - 21:50

Μια αποχώρηση «βόμβα» από τις Μέλισσες μας ξάφνιασε σήμερα το βράδυ, όταν ένα από τα σημαντικά μέλη του συγκροτηματος δήλωσε επίσημα την αποχώρηση του από την μπάντα!

Παντελής Κυραμαργιός

Ο ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, πως μετά τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Λονδίνο θα σταματήσει να είναι μέλος του συγκροτήματος.

Η ανακοίνωση ήρθε σε μια ιδιαίτερη στιγμή αφού οι Melisses θα έχουν φτάσει τα 800 Live, όλα του πετυχημένα! Ο Παντελής εξομολογείται πως θα έχει για πάντα στην καρδιά του το συγκρότημα και πως φεύγει με τις καλύτερες συνθήκες από την μπάντα, καθώς είναι προσωπικοί οι λόγοι για τους οποίους αποχωρεί.

«Οι περισσότεροι φίλοι εδώ μέσα μου στείλατε αίτημα φιλίας λόγω της συμμετοχής μου στις μέλισσες. Νομίζω λοιπόν ότι οφείλω να σας γνωστοποιήσω την αποχώρηση μου (για καθαρά προσωπικούς λόγους) από το αγαπημένο μου συγκρότημα. Τα παιδιά είναι ορειβάτες και έχουν νέες κορφές να κατακτήσουν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω.

Κρατάω λοιπόν μία μέλισσα στο μπράτσο μου, τους καλύτερους φίλους του κόσμου και εννιά χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις. Μετά τις εμφανίσεις στο Λονδίνο , με τις οποίες θα φτάσουμε τα 800 live, κλείνει για μένα ένας μεγάλος και σπουδαίος κύκλος. Το πόσο αγαπώ και ευγνωμονώ όσους στάθηκαν πλάι μας ώς τώρα είναι περιττό να το γράψω. Πάντα με αγάπη! Πάντα μέλισσα..» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παντελής Κυραμαργιός.

μελισσες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένας εκδικητής και ένας χιονάνθρωπος μάχονται για το box office (ΒΙΝΤΕΟ)