Nomads: Χτυποκάρδια στο παιχνίδι με ερωτικό ειδύλλιο

 
Nomads: Χτυποκάρδια στο παιχνίδι με ερωτικό ειδύλλιο

Ενημερώθηκε: 20/10/17 - 16:46

Nomads: Έτσι είναι σε αυτά τα παιχνίδια που σε παίρνουν μακριά από το σπίτι σου και πας μια ενδιαφέρουσα «κατασκήνωση». Δημιουργούνται πάθη. Πολλές φορές αρνητικά όπως έχουμε ήδη δει να συμβαίνει στην ομάδα της Φωτιάς με τον Γιώργο Μαυρίδη να δέχεται τα πυρά των συμπαικτών του. Αλλά σε τέτοιες καταστάσεις εύκολα μπορούν να γεννηθούν και πιο τρυφερά συναισθήματα, όπως ο έρωτας.

νησί

ψαροχώρι

ψηφοφορία

Όπως μαρτυρούν άνθρωποι που βρίσκονται στο Παλαουάν που γυρίζεται το Nomads οι δυο παίκτες έχουν βρεθεί αρκετά κοντά όλο αυτό το διάστημα. Στα αγωνίσματα στηρίζουν ο ένας τον άλλον, ενώ και κατά την παραμονή τους στο φάνηκε να δένονται αρκετά. Στην δεν το συζητάμε. Εκεί και αν στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Τα πλάνα του Nomads πάντως είναι ο καλύτερος μάρτυρας, καθώς τα βλέμματα που ανταλλάσσονται λένε πολλά!

συμπαίκτες

Η χημεία που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δυο παικτών φαίνεται πως δεν έχει περάσει απαρατήρητη τόσο από την παραγωγή του Nomads όσο και από τους τους στην ομάδα του Ωκεανού. Όλοι μάρτυρες ενός ειδυλλίου εν τη γενέση του.

Γιώργο Κατσινόπουλο

Ο λόγος για τον , που πολλοί χρήστες των social media τον χαρακτηρίζουν ως τον «νέο Ντάνο» και την Δήμητρα Φραντζή. Ο ένας παγκόσμιος πρωταθλητής grappling και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής brazilian jiu jitsu. Μάλιστα, το 2017 βραβεύτηκε και εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό Hall οf Fame των πολεμικών τεχνών. «Ηρθα στο παιχνίδι για να δοκιμάσω τα όριά μου. Στην παραλία μπορώ να βοηθήσω κι εμένα και τους συμπαίκτες μου και ανυπομονώ να ζήσω σ’ αυτήν. Ηρθα για να ζήσω στην παραλία, όχι στη βίλα» είχε δηλώσει λίγο πριν μπει στο reality επιβίωσης.

Από την άλλη πλευρά η γεννημένη και μεγαλωμένη στη Χαλκίδα προπονήτρια και γυμνάστρια στίβου. Σπούδασε Νοσηλευτική και στη συνέχεια φοίτησε στη Γυμναστική Ακαδημία. Λατρεύει τα ταξίδια και το διάβασμα και είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Αν το φλερτ εξελιχθεί σε φλογερό έρωτα μέσα στο Nomads; Αυτό μόνο τα επόμενα επεισόδια θα μπορούσαν να μας το απαντήσουν…