Ελ. Κουντουρά: Κανένας στην Ελλάδα δεν τρώει απ'τα σκουπίδια!

 
Ελ. Κουντουρά: Κανένας στην Ελλάδα δεν τρώει απ'τα σκουπίδια!

Ενημερώθηκε: 21/10/17 - 12:39

Απόδειξη πως η κυβέρνηση ζει σε μια παράλληλη πραγματικότητα ή προσπάθεια να διατηρηθεί το κυβερνητικό αφήγημα του success story; Όπως και να έχει η δήλωση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά προκαλεί τόσο θυμηδία όσο και οργή. Η υπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση θα βγάλει την χώρα από την κρίση και θα δώσει λύσεις στην ελληνική οικονομία.

επενδύσεις

πλεόνασμα

τουρισμού

«Η κυβέρνηση στηρίζει την κοινωνική δικαιοσύνη» σημείωσε η Έλενα Κουντουρά και υποστήριξε ότι «φέρνουμε , ανοίγουν επιχειρήσεις, μοιράζουμε ». Παράλληλα η υπουργός τόνισε την συνεισφορά του στην ελληνική οικονομία και σημείωσε για τα ρεκόρ που σημειώθηκαν και έθεσε τους στόχους για νέα «ατμομηχανή» της οικονομίας της Ελλάδας.

συντάξεων

φαγητού

Όσον αναφορά την «Μεγάλη Σφαγή» των , και την καταρράκωση των μισθών, η υπουργός Τουρισμού Έλενε Κουντουρά σημείωσε πως «Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους». Επιμένοντας στο success story της κυβέρνησης η υπουργός Τουρισμού είπε ότι ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο στο τραπέζι τους, προσέθεσε. Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, ρωτήθηκε. Ναι, απάντησε η κυρία Κουντουρά και επέμεινε: οι Έλληνες ζουν αξιοπρεπώς, φέραμε την ανάπτυξη.