Nomads: Η... απειλή Πίντζη μετά την άφιξη του νέου παίκτη - Ποιος τον... κάρφωσε; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: Η... απειλή Πίντζη μετά την άφιξη του νέου παίκτη - Ποιος τον... κάρφωσε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 06/11/17 - 10:55

Nomads: Ο ερχομός του νέου παίκτη, Λευτέρη Χατζηιωάννου, τάραξε τις ισορροπίες, όπως ήταν και αναμενόμενο, στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.

Ο 35χρονος personal trainer πήγε μήνυμα πρώτα στην ομάδα των Νομάδων του Ωκεανού και στη συνέχεια στην ομάδα της Φωτιάς. Και λίγο πριν το αγώνισμα έπρεπε να αποφασίσουν ποια ομάδα θα τον έχει. Οι μπλε λοιπόν, τονίζοντας την ενότητα και τη συνοχή που έχουν μέχρι τώρα, επέλεξαν να παραμείνουν όπως έχουν αν και ο Μάνος Πίντζης απείλησε στην αρχή ότι θα φύγει γιατί δεν ξαναγυρίζει στους Κόκκινους.

Γιώργο Μαυρίδη

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω πίσω ό,τι και να γίνει παιδιά. Απλώς θα πάρω το αεροπλάνο και θα γυρίσω στην Αθήνα. Δεν υπάρχει περίπτωση! Στους κόκκινους δεν ξαναγυρίζω!». Έτσι, πέταξαν... το μπαλάκι στους αντίπαλους με τον να υποδέχεται με μια χειραψία και ένα θερμό λόγο το νέο μέλος της ομάδας τους.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Οροκλός την... έπεσε στον Λευτέρη Χατζηιωάννου ενώ τα έβαλε και με την παραγωγή λέγοντας: «Όταν στον Μαραθώνιο, στο 20ο χιλιομετρο μου πετάς έναν παίκτη ξεκούραστο τον οποίο εγώ αύριο πρέπει να ανταγωνιστώ, έχω disadvantage. Δεν πειράζει, πάμε να παίξουμε, να μη γίνω η γκρινιάρα πάλι, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS