Nomads: Τα παιχνίδι πήρε «φωτιά» - Χαμός στις ομάδες

 
Nomads: Τα παιχνίδι πήρε «φωτιά»

Ενημερώθηκε: 07/11/17 - 14:43

Nomads: Χαμός γίνεται στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

αγώνισμα της ασυλίας

Γιώργο Μαυρίδη

Αποστολία Ζωή

Γιώργο Μαυρίδη

Αποστολία Ζώη

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε το το οποίο κέρδισαν εύκολα οι Νομάδες της Φωτιάς. Βέβαια η νίκη μόνο ηρεμία δεν τους έφερε αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η κόκκινη ομάδα έχει σπάσει στα δυο. Οι διαφωνίες και η ένταση ανάμεσα σε και κατά την διάρκεια του αγωνίσματος κλόνισε τους παίκτες με τον να μην έχει πλέον την παθητική αρχική στάση και να απαντά σε κάθε τι που λέγεται για το πρόσωπό του. Από την άλλη η με την «κλίκα» της δεν συμπαθούν τον παρουσιαστή κάτι που εκφράζουν με κάθε ευκαιρία.

αγώνισμα της ασυλίας

Nomads

Μάνος Πίντζης

Νομάδες της Φωτιάς

αγώνισμα της Επικράτειας

Παλαουάν

Μετά την ήττα στο του η ομάδα των Ωκεανών πήγε στην ψηφοφορία προκειμένου να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση ο οποίος θα παλέψει την Πέμπτη στην αρένα διεκδικώντας την παραμονή του. Έτσι λοιπόν μετά την ψηφοφορία πρώτος υποψήφιος είναι ο που πρόσφατα μετακόμισε στους μπλε από τους . Η ήττα ήταν ότι χειρότερο αφού την Κυριακή έχασαν στο και θα περάσουν ακόμη μια εβδομάδα στην αφιλόξενη ζούγκλα του .

Σήμερα θα δούμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας στο οποίο θα αγωνιστούν οι Νομάδες της Φωτιάς Μόνο ο νικητής θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενω οι υπόλοιποι πάικτες θα τεθούν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μέσω της τηλεφωνικής ψηφοφορίας. Αυτός που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσει με τον Μάνο Πίντζη την Πέμπτη στην αρένα της αποχώρησης.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις για το Nomads