Nomads: Η γιατρός του reality αποκαλύπτει όλα όσα δεν δείχνει ο ANT1

 
Nomads: Η γιατρός του reality αποκαλύπτει όλα όσα δεν δείχνει ο ANT1

Ενημερώθηκε: 10/11/17 - 12:58

Nomads: Η γιατρός του reality, Βαρβάρα Καλογέρη, μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso» από τις μακρινές Φιλιππίνες, όπου βρίσκεται για να φροντίζει για την καλή υγεία των παικτών του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1.

«Για έναν γιατρό το να παρέχει πρώτες βοήθειες σε αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες είναι πραγματικά μια πρόκληση. Εχει χρειαστεί πολλές φορές, για παράδειγμα, υπό καταρρακτώδη βροχή, με χαμηλή ορατότητα και κουβαλώντας έναν βαρύ ιατρικό σάκο, να φτάσω στην παραλία περπατώντας μια μεγάλη απόσταση, για να εξετάσω διαγωνιζόμενο με πυρετό σε ένα κατάλυμα όπου μπαίνει νερό από παντού» αναφέρει μεταξύ άλλων η παθολόγος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ειρήνης Ζάχου

Νικόλα Παπαδόπουλου

«Κάθε φορά που τραυματίζεται κάποιος παίκτης ή παίκτρια, μέχρι να επιβεβαιώσω ότι είναι διαχειρίσιμο το περιστατικό, υπάρχει ένα εύλογο άγχος, καθότι και οι συνθήκες στις οποίες καλούμαι να εξασκήσω το επάγγελμά μου είναι ιδιαίτερα δύσκολες τόσο από άποψη καιρού όσο και από άποψη ιατροφαρμακευτικού υλικού» συνεχίζει η κυρία Καλογέρη, η οποία ωστόσο αναγνωρίζει ότι υπάρχουν συνάδελφοι που παρέχουν υπηρεσίες σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες, όπως οι Γιατροί χωρίς Σύνορα. «Ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποιο πολύ κρίσιμο ιατρικό συμβάν, όλα ήταν απολύτως διαχειρίσιμα» συμπληρώνει. Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στα περιστατικά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η γιατρός ήταν και πολλοί τραυματισμοί παικτών, με πιο πρόσφατους -και πιο σοβαρούς- αυτούς της και του , που τους στέρησαν και τη συνέχειά τους στο παιχνίδι.

Παλαουάν

Η γιατρός, η οποία εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική κλινική των Αθηνών, ταξίδεψε στο μαζί με τους παίκτες και θα επιστρέψει στην Ελλάδα όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω τον σύζυγο και τα παιδιά της.

«Μου λείπει η οικογένειά μου, αλλά ευτυχώς τόσο η στήριξη του άντρα μου όσο και οι φωνούλες των παιδιών μου στο τέλος κάθε κουραστικής μέρας μού δίνουν δύναμη να συνεχίσω να κάνω με πάθος αυτό που αγαπώ» λέει στην «Espresso».