Αποκάλυψη για τον Ντουτέρτε: Αδίστακτος από τα 16 του!

 
Αποκάλυψη για τον Ντουτέρτε: Αδίστακτος δολοφόνος από τα 16 του!

Ενημερώθηκε: 10/11/17 - 18:16

Σοκάρουν οι δηλώσεις του προέδρου των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος έριξε τα «πυρά» του σε όσους τον επικρίνουν για τις εκτελέσεις υπόπτων για εμπορία ναρκωτικών στη χώρα του.

Φιλιππίνων

Ο πρόεδρος των , κατά τη διάσκεψη της APEC στην πόλη Ντα Νανγκ του Βιετνάμ, παρότρυνε τις χώρες μέλη της Οικονομικής Συνεργασίας της Ασίας και του Ειρηνικού να μετατρέψουν την αναφερόμενη περιοχή σε «μια συνολικά διασυνδεδεμένη και συνεργαζόμενη περιοχή».

μαχαίρωσα

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος σε συμπατριώτες του, επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον όσων τον επικρίνουν για τις εκτελέσεις υπόπτων για εμπορία ναρκωτικών στη χώρα του, ενώ απείλησε ότι θα χαστουκίσει αν συναντήσει την εισηγήτρια του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Agnes Callamard.

«Όταν ήμουν έφηβος μπαινόβγαινα στις φυλακές. Μετείχα σε οδομαχίες μεταξύ αντιπάλων συμμοριών εδώ κι εκεί. Στα 16 μου είχα ήδη σκοτώσει κάποιον. Ένα πραγματικό άτομο. Το . Ήμουν μόλις 16 ετών. Για μια ματιά που μου έριξε. Πόσο μάλλον τώρα που είμαι πρόεδρος», εκφράζει υπερασπιζόμενος τις εξωδικαστικές εκτελέσεις υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στις Φιλιππίνες.

«Το 2015 επιβεβαιώσαμε την πίστη μας για την οργάνωση μιας Περιοχής Ελεύθερου Εμπορίου στην Ασία και τον Ειρηνικό (FTAAP) στο πλαίσιο μιας συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου υπό τις παρούσες περιφερειακές συμφωνίες», προσθέτει.