Έξι ιδανικές παραλίες της Αττικής για βραδινό μπάνιο

 
Έξι ιδανικές παραλίες της Αττικής για βραδινό μπάνιο

Ενημερώθηκε: 18/06/16 - 16:25

Η θερμοκρασία έχει ανέβει στα ύψη και πολλοί Αθηναίοι βρήκαν καταφύγιο σε παραλίες της Αττικής, προκειμένου να δροσιστούν! Ο καιρός αυτός θα συνεχιστεί μέχρι και τις βραδινές ώρες, για αυτό εσύ που δουλεύεις το πρωί, σου βρήκαμε έξι ιδανικές παραλίες για βραδινό μπάνιο, γιατί ποιος είπε ότι παραλία πάμε μόνο τη μέρα;

Φυσικά, οι παραλίες δεν κοστίζουν τίποτα γιατί είναι δωρεάν. Παρόλο που δεν είναι οργανωμένες, είναι ιδανικές για μια δροσερή...νύχτα.

#1 Καβούρι: Άμμος, ρηχά νερά χωρίς βοτσαλάκια και βραχάκια και απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Είναι ιδανική για βράδυ αφού την ημέρα μαζεύει υπερβολικά πολύ κόσμο και η φασαρία από τον δρόμο είναι ενοχλητική.

#2 Χάρακας: Απέχει περίπου εξήντα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Η αμμώδης αυτή παραλία έχει υπέροχα δροσερά νερά και αν ξεμείνετε από μπύρες, υπάρχει και καντίνα.

#3 Κακιά Θάλασσα: Βρίσκεται μία ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Το τοπίο είναι υπέροχο και οι ξαπλώστρες που ξεμένουν από το πρωί είναι φυσικά δωρεάν και ιδανικές για να χαλαρώσετε.

#4 Πανόραμα, Πόρτο Ράφτη: Άμμος μέσα κι έξω από το νερό, καθαρά νερά κι ένας κλειστός κολπίσκος στη μικρή αμμουδιά. Σαρανταπέντε χιλιόμετρα την χωρίζουν από το κέντρο της Αθήνας.

#5 Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Το χρώμα των νερών τους είναι μακράν το εντυπωσιακότερο σε όλη την αττική ακτογραμμή -και ο νυχτερινός φωτισμός το αναδεικνύει τέλεια. Απέχει σαράντα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

#6 Ζούμπερι: Περί τα τριάντα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, με πολλά beach bar στη σειρά από τα οποία θα ξεκινήσετε και μια μεγάλη αμμουδιά στην οποία θα καταλήξετε. Υπέροχα νερά και εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

#7 Ερωτοσπηλιά, Πόρτο Ράφτη: Είναι μια μικρή αμμουδιά αλλά οι σπηλιές, κάνουν το σκηνικό ακόμα πιο ρομαντικό. Η παραλία έχει άμμο μέσα κι έξω από το νερό και απέχει περί τα τριανταέξι χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Εσείς ποια θα προτιμήσετε σήμερα;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δείτε τις κατάλληλες και ακατάλληλες για κολύμβηση παραλίες στον Νομό Αττικής