My Style Rocks: Χοντρό κράξιμο Ραμόνας και Βρισηίδας και στα παρασκήνια

 
My Style: Δεν μασάει η Ραμόνα και τσακώνεται μπροστά στην κάμερα στα παρασκήνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 21/11/17 - 20:06

My Style Rocks: Ένα ανατρεπτικό παιχνίδι το σημερινό (21/11) με εντάσεις, γέλια και κάτι νέο: Καβγάδες on camera στα παρασκήνια!

Σοφία Λεοντίτση

Αρχικά, οι κριτές δεν άφησαν απαρατήρητο τον χαμό που είχε γίνει στα social media για τις αντιγραφές όλων των παικτριών από οίκους μόδας, ενώ το κοινό άσκησε αυστηρή κριτική για αυτή τη μέθοδο αντιγραφής των κοριτσιών. Έτσι, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη κατάφερε μέσω κατσάδας, να κάνει την να παραδεχτεί δημόσια ότι αντέγραψε έτοιμο look και το παρουσίασε στο My style rocks.

Η συνέχεια όμως είχε να κάνει με την Ραμόνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MY STYLE ROCKS

Βρισηίδα.

Πιστή στις...συνήθειές της η Ραμόνα Βλαντή διαφώνησε για πολλοστή φορά με τους κριτές και τα σχόλια που έκαναν για την σημερινή της εμφάνιση.Μόνο που σήμερα, και οι συμπαίκτριές της δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και άρχισαν να γελάνε κάποια στιγμή, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την

Και συνεχίζουμε...

Ένας άγριος τσακωμός εξελίχθηκε στα παρασκήνια του παιχνιδιού ανάμεσα φυσικά στην Ραμόνα Βλαντή και την Βρισηίδα.

«Να εκνευρίζομαι μόνη μου; Δεν είχα λόγο. Αφού μου είπανε καλά λόγια και αναγνωρίσανε την δημιουργικότητα κτλ, δεν υπάρχει λόγος. Τι να μαλώνω μόνη μου; Τρελή είμαι;» είπε ηΡαμόνα Βλαντή όταν η δημοσιογράφος της είπε ότι είναι πιο ήρεμη το τελευταίο διάστημα.
Όταν την ρώτησε για την εμφάνιση της Βρισηίδας Ανδριώτου, είπε: «Είπα ότι είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Δεν ξέρω αν το έκανες μόνη σου ή σε βοήθησε κάποιος. Δεν εννοούσα μόνο στυλίστας, εννοούσα και μια φίλη της».Και συνέχισε:

«Θα με ενοχλούσε αν μάθαινα ότι κι αλλες κοπέλες χρησιμοποιύν στυλίστες. Θα με ενοχλούσε γιατί... Εγώ τι κάνω; Να πάω να πάρω κι εγώ μια κούκλα από το συγκεκριμένο μαγαζί που ψωνίζουν οι περισσότερες, έτσι όπως είναι εκεί από στυλίστες γιατί ένα μαγαζί το επιμελούνται στυλίστες , να το πάρω, έτοιμη δουλειά είναι δηλαδή και να έρθω κι εγώ στην εκπομπή και να λέω εντάξει τι ωραία... Ας πούμε ο μπερές... Εμένα μου είχε πει σε μια εμφάνισή μου ότι δεν της αρέσει ο μπερές. Και ξαφνικά την βλέπω με μπερέ»

Εκεί ήταν που αντέδρασε η Βρισηίδα: «Δεν μου αρέσει ο μπερές», για να την αποστομώσει η Ραμόνα: «Μπορώ να μιλήσω εγώ τώρα; Άμα θες να μιλήσεις μετά...»

Δείτε το στιγμιότυπο: