Σοκ από τα ονόματα των διασήμων που εμπλέκονται σε κύκλωμα ναρκωτικών στο Κολωνάκι

 
Σοκ από τα ονόματα των διασήμων που εμπλέκονται σε κύκλωμα ναρκωτικών στο Κολωνάκι

Ενημερώθηκε: 30/11/17 - 16:40

Τον ερχόμενο Μάιο θα καθίσουν στο σκαμνί 27 άτομα που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες. Στον κατάλογο των ατόμων που εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών θα βρούμε πασίγνωστα ονόματα από τον χώρο της show biz. Το κύκλωμα που είχε στηθεί δρούσε στους κύκλους των επωνύμων στο Κολωνάκι, ενώ γίνονταν και… «διανομές κατ’οίκον» σε άλλες κεντρικές περιοχές της Αθήνας.

επιχειρηματίας

ηθοποιός

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Έθνος», ανάμεσα σε αυτούς που θα κάτσουν στο «σκαμνί» για διακίνηση κοκαΐνης είναι ένας γνωστός , ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου στο Κολωνάκι, γνωστή που εδώ και… δεκαετίες αναστατώνει με το πέρασμά της, ο γιος της, με καριέρα στο χώρο της εστίασης, ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, ένας πασίγνωστος σεναριογράφος, η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία και η σύζυγος ενός δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κύκλωμα άρχισε να δρα το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας έγινε μέτοχος στο εστιατόριο του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν να γίνονται «περίεργες» κρατήσεις και πασίγνωστα ονόματα της showbiz να συρρέουν στο εστιατόριο, όχι όμως για το καλό φαγητό του.

Οι… κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι», ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν παραγγελία για «μπουκάλι». Ανάλογα, μάλιστα, με την… κράτηση, ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα της κοκαΐνης που ήθελε ο κάθε πελάτης.

διακίνηση

Η γινόταν στο υπόγειο, δίπλα από τις τουαλέτες, αλλά, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο 53χρονος φέρεται να μην έκανε διακίνηση μόνο μέσα στο εστιατόριό του, αλλά έκανε και παράδοση των ναρκωτικών σε συγκεκριμένα σημεία του Κολωνακίου.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Ενδεικτικό είναι ότι πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Μύκονο εμφανίζεται να αγοράζει δύο φορές μικροποσότητα κοκαΐνης από τον 53χρονο, ενώ στο βούλευμα που «δένει» το κύκλωμα εμφανίζεται και πασίγνωστος σεναριογράφος, ο οποίος έχει καταθέσει ότι με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού είχε αγοράσει κοκαΐνη από τον 53χρονο στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 63ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1,6 ΤΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Ο 53χρονος φέρεται να είναι ο βασικός διακινητής, ωστόσο στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται και οι συνέταιροί του στο μαγαζί, ένας 41χρονος επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από τη μακροχρόνια σχέση του με ξανθιά παρουσιάστρια, ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, η ηθοποιός και ο γιος της.