ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχει 3 μαμαδες με κακή διαγωγή και μια Μήδεια (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχει 3 μαμαδες με κακή διαγωγή και μια Μήδεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 07/12/17 - 13:35

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έτοιμες για τα Χριστούγεννα δηλώνουν οι μαμαδες του Χόλυγουντ με την κακή διαγωγή και συναντούν την Μήδεια στο σινεμά αυτή την εβδομάδα με δυο ταινίες που θα «αγχώσουν» κάπως τα παιδιά.

Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου: Αγχωμένες, οι Έιμι, Κίκι και Κάρλα προσπαθούν να αποδειχτούν υποδειγματικές μαμάδες απέναντι στις αμέτρητες χριστουγεννιάτικες υποχρεώσεις τους, ο πανικός όμως βαράει κόκκινο όταν στην τούρλα των γιορτών καταφθάνουν για επίσκεψη οι δικές τους μαμάδες.

Wonder Wheel: Στο Κόνι Άιλαντ των ’50s ένας νεαρός ναυαγοσώστης αφηγείται την ιστορία ενός υπαλλήλου λούνα παρκ και της απογοητευμένης με τη ζωή της συζύγου του.

Η Ζούγκλα: Το 1981 τρεις νεαροί ταξιδιώτες, ένας Ισραηλινός, ένας Ελβετός κι ένας Αμερικανός, αποφασίζουν να ακολουθήσουν έναν Αυστριακό έμπειρο εξερευνητή σε μια ριψοκίνδυνη διαδρομή στη βολιβιανή ζούγκλα.

Μήδεια: Φτάνοντας στην Κολχίδα, τόπο ενός αρχέγονου πολιτισμού, ο Ιάσονας ερωτεύεται την κόρη του βασιλιά Μήδεια, η οποία τον βοηθά να κλέψει το χρυσόμαλλο δέρας. Όταν όμως επιστρέφουν στην Ελλάδα, εκείνος την εγκαταλείπει κι ετοιμάζεται να παντρευτεί την κόρη του βασιλιά του Άργους Γλαύκη.

Ο Θησαυρός: Μια χήρα που κληρονομεί έναν ξενώνα γεμάτο χρέη διαδίδει πως κάπου μέσα του είναι κρυμμένος από την Κατοχή ένας θησαυρός. Αμέσως πιθανοί και απίθανοι θησαυροθήρες σκοτώνονται για να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.

Το Τετράγωνο: Ο Κρίστιαν, εικαστικός επιμελητής σε κορυφαίο σουηδικό μουσείο σύγχρονης τέχνης, προετοιμάζεται για τα εγκαίνια του φιλόδοξου project «Το τετράγωνο». Η κλοπή του πορτοφολιού και του κινητού του όμως θα τον παρασύρουν σε ένα στρόβιλο αναπάντεχων αντιδράσεων με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Νήμα: Η Νίκη είναι μια γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της στον πολιτικό αγώνα. Ο γιος της Λευτέρης νιώθει παραμελημένος επειδή εκείνη είχε λάθος προτεραιότητες. Αντιμέτωποι η μία με το παρελθόν και ο άλλος με το μέλλον, είναι έτοιμοι να κόψουν το νήμα που τους κρατά δεμένους μεταξύ τους.

Εγώ, ο Κολοκυθάκης: Ο Κολοκυθάκης είναι ένα εννιάχρονο αγόρι που χάνει τη μητέρα του και μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο. Εκεί πρέπει να αγωνιστεί για να βρει τη θέση του σε ένα καινούργιο, παράξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον.